Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A várakozásoknak megfelelően Vidus Gabriella, a reklámidőt értékesítő R-Time vezetője lett az RTL Magyarország új vezérigazgatója – írta közleményében a cég.

“Szintén mai nappal a programigazgatói posztja mellé Kolosi Pétert vezérigazgató-helyettesnek is kinevezték. Rudas András, az RTL Group közép- és kelet-európai régióért felelős alelnöke, aki 2015 márciusában ideiglenes vezérigazgatóként vette át az RTL Magyarország vezetését, továbbra is a társaság felügyelő bizottságának elnöke marad” – írja a HVG.

A régiós alelnök szerint Vidus Gabriellának kulcsszerepe volt abban, hogy az RTL csatornacsaládja egyértelműen a magyar reklámpiac vezetője lett, és hogy az R-Time kereskedőház hatékony, rugalmas szolgáltatóvá válhatott. “Átfogó ismeretekkel rendelkezik az RTL Groupról, ismeri vezetési kultúránkat és a nemzetközi televíziós ipart. Víziója és dinamikus vezetői egyénisége új fejezetet nyit majd az RTL Magyarország sikersztorijában” – tette hozzá az új vezérről Rudas András.

Vidus Gabriella feladata 2008 óta az RTL Magyarország és az R-Time által képviselt külső csatornák reklámstratégiájának kialakítása és megvalósítása volt. Pályafutását ügyfélkapcsolati menedzserként kezdte a TV2/MTM-SBS társaságnál 1997-ben, majd 2000-ben csatlakozott az RTL Klubhoz, ahol 2002-től értékesítési vezetőként dolgozott.

Az R-Time 2004-es megalakítása óta az ő feladatkörébe tartozott az értékesítési csapat vezetése és a főbb partnerekkel, így például az AXN és a Discovery Channel társaságokkal való kapcsolattartás is.

Dirk Gerkens korábbi vezérigazgatót márciusban váltották le az RTL éléről.
(BrandTrend)