Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Rónai Balázs látja el 2015. június 1-től, a Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgatói feladatait. A szakember a cég tulajdonosának – a Vienna Capital Partners (VCP) – felkérésére érkezett Magyarország egyik legnagyobb médiavállalatának élére.

A Mediaworks Hungary Zrt. több mint 15 milliárdos tervezett éves forgalmával, 700 munkavállalójával, több mint hatvan médiamárkával, többek között a Népszabadsággal, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, nyolc regionális napilappal, női és gasztromagazin portfólióval, digitális média termékekkel, Magyarország meghatározó lapkiadó csoportja. A Mediaworks szlogenje: “Content first” azaz “Első a tartalom”, a vállalat hisz és invesztál a tartalomba, ezt tartja egy médiavállalkozás legfontosabb alapkövének.

A közgazdász-mérnök végzettségű Rónai Balázzsal közel 25 éves médiapiaci tapasztalatot igazolt le a Mediaworks. A szakember 2013-ig, hat éven keresztül volt a Napi Gazdaság Kiadó vezetője, 15 évig a www.Napi.hu Online Kft. ügyvezető igazgatója és a Napi.hu főszerkesztője. Rónai Balázs a kiadóvállalat vezérigazgatói posztján kívül a Mediaworks leányvállalatainak vezető tisztségviselője is lesz.

„Nagy örömömre szolgál, hogy Rónai Balázst köszönthetem a vezérigazgatói székben, a Mediaworks piaci pozíciójának és jövöjének megerősítését várom tőle” – mondta el Heinrich Pecina, a tulajdonos VCP alapító partnere és a Mediaworks Felügyelőbizottságának elnöke.

Katona Viktor tölti be továbbra is a Mediaworks pénzügyi igazgatói posztját, valamint Kálman Erika az igazgatóság tagjaként dolgozik a társaságnál.
(BrandTrend)