Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A napokban kinevezték a Xerox Pénzügyi Szolgáltatások Üzletágának új vezetőjét. A posztot Bruce Jones kapta. Az MBA diplomáját a Chicago-i Egyetemen megszerző szakember huszonöt évig dolgozott az IBM-nél, ahol az üzleti folyamatok menedzsmentjét (BPO) biztosító területen töltött be vezető funkciókat. Legutóbb a vállalat észak-amerikai régiójának pénzügyi szolgáltatásaiért felelős csoportot irányította. Innen érkezik a Xeroxhoz, ahol a cég pénzügyi szolgáltatásait az egész világra kiterjedően fogja felügyelni.

Version 4

Párhuzamosan Bruce Jones belépésével a piacvezető dokumentumkezelő vállalat mostantól új üzleti struktúrában szolgálja ki az ügyfeleit. Ennek középpontjában a személyre szabhatóság áll és a jövőben még inkább arra törekednek a vállalatnál, hogy a komplex, gyors megoldást igénylő feladatokat is a különböző iparági sajátosságokat, elvárásokat alapul véve menedzseljék. Mindehhez a Xerox teljes szolgáltatási portfoliója rendelkezésre áll, így többek között az ügyfélszolgálat, a külső emberi erőforrások és a tranzakciós eljárások biztosítása is.

Napjainkban a Xerox bevételeinek 56 százalékát a szolgáltatások biztosítják. A vállalat folyamatos növekedésre számít ezen a területen az elkövetkező években is. Beleértve ebbe a pénzügyi szolgáltatások piacát, miután ez a szegmens kiemelt szerepet kap abban, hogy a cégek tovább csökkenthessék költségeiket és erőteljesen növelhessék jövedelmezőségüket a szigorú szabályozások betartása mellett is.
(BrandTrend)