Kategória: Karrier és Képes hír.

Kádár Balázs a Daimler hazai leányvállalatánál a kommunikáció irányítása mellett a vállalat belső (HR) kommunikációját és a munkáltatói márka építését is felügyelte. Az új vezető 15 éves marketingkommunikációs tapasztalattal rendelkezik. Különféle vezetői pozíciókat töltött be több iparágban, nemzetközi vállalatoknál. Jelentős tapasztalattal rendelkezik Employer Branding, HR kommunikáció, CSR, PR és integrált marketing kampányok területén.

Kadar_Balazs

A jövőben Kádár Balázs Partnerként vesz rész a Multeam360 Csoport stratégiai irányításában, többek között hozzá tartozik a nemzetközi kapcsolatok fejlesztése is.

Mindezzel egy időben a csoport humán erőforrás tanácsadással is tovább bővíti a szolgáltatásportfolióját ezért Bindermann HR Kommunikáció néven létrehozta vállalati belső kommunikációra, munkáltatói márkaépítésre (Employer Branding), antimobbingra (munkahelyi „pszichoterror” megszűntetés), valamint stressz- és konfliktusmanagement témákra specializált tagvállalatát is.

bindermann_logo_szin_k

Az új vállalkozás szakmai irányítását Ügyvezető Partnerként szintén Kádár Balázs végzi.  A Bindermann küldetése, hogy immár a nagyvállalatok mellett a közepes méretű cégek számára is elérhetővé tegye a munkáltatói márkaépítést, valamint segítse a tudatos belső szervezeti kommunikációt, ezáltal hozzásegítve a vállalatokat a hatékonyságuk és profitabilitásuk növeléséhez.
(BrandTrend)