Kategória: Karrier és Képes hír.

Közkapcsolati és kommunikációs igazgatóként 2015 márciusától Tóth Valentin irányítja a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. kommunikációs és vállalati kapcsolati tevékenységét. Az új vezető több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, illetve korábban újságíró-szerkesztőként is dolgozott.

A kormányzati kapcsolatok mellett Tóth Valentin felel a külső- és belső kommunikáció, valamint a CSR és szponzorációs tevékenységek koordinációjáért, ezzel támogatva Magyarország vezető üdítőital-gyártójának növekedési stratégiáját. A szakember kiemelt céljának tekinti a vállalati belső folyamatokat segítő kommunikációs csatornák fejlesztését, továbbá az idén 10 éves Coca-Cola Testébresztő aktív életmód program kibővítését.

toth_valentin

Tóth Valentin a Dreher Sörgyárak Zrt.-től érkezett a céghez, ahol szintén vállalati kapcsolatok vezető volt. Tanácsadóként már kinevezése előtt is támogatta a Coca-Cola HBC Magyarország, valamint több vezető nagyvállalat – Gazprom, Nestlé, Bosch és a Telekom csoport – és civil szervezet kommunikációját. Tóth Valentin diplomáját történelem szakos bölcsészként szerezte az ELTE Bölcsésztudományi Karán, ahol média és angol szakokon is tanult.
(BrandTrend)