A BrandTrend Kft. tájékoztatja Önt, hogy ha az általa üzemeltetett oldalakra belép, elfogadja annak feltételeit.

A BrandTrend Kft. által üzemeltetett oldalakon megjelent tartalmak a BrandTrend Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

A BrandTrend Kft. az oldalakon megjelenő hírek, cikkek, publikációk hiteles átvételéhez a forrás megjelölésével hozzájárul, kivéve az oldalakon található hanganyagokat és azok írott változatát, melyeknek bármilyen felhasználása csak és kizárólag a BrandTrend Kft. írásos engedélyével lehetséges.

A BrandTrend Kft. az általa üzemeltetett oldalakon is a pontos és hiteles megjelenésre és a jogszabályok betartására törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges félreértelmezésekből adódó károkért, valamint az általa elérhető, de mások által létrehozott weboldalak tartalmáért felelősséget nem vállal.

BrandTrend Kft. az általa birtokolt adatokat harmadik fél rendelkezésére nem bocsájtja, védi és bizalmasan kezeli, különös tekintettel a 1992. évi LXIII. törvényre (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) és a 1998. évi VI. törvényre (Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.) Bármikor tájékoztatást kaphat adatai kezeléséről, kérheti adatai módosítását, helyesbítését, törlését.