Kategória: Desztináció branding és Hír.

Admin kategória: Hír.

A pornóoldalak és szexpartnerkereső szolgáltatások korábbi felmérései szerint, a nyári forróság pozitív hatással van a szexuális tartalmak iránti érdeklődésre, és úgy tűnik, még a karantén utáni személyes érintkezések előtérbe kerülése mellett is igaz lehet ez az állítás. A Szexrandi.hu idén is utánajárt a magyar pornófogyasztás lokális trendjeinek, és kiderült, hogy tavaly nyár óta mely városokban mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra.

A magyar Pornóapátin túl, európai szinten igen változatos településnevekkel találkozhatunk. Spanyolország Mallorca szigetén van a Pina nevű városka, ami egy spanyol hódító után kapta elnevezését, de ha a hullámjellel kiegészítjük az „n” betűt, akkor ananászt jelent, és az erről elnevezett koktél miatt mindjárt lehet hozzá más jelentést is társítani. Sorban követi az Egyesült Királyságból Titty ho, nyers fordításban „cici prosti”, és az észak-írországi Muff. Magyarul is könnyen értelmezhető a franciaországi Anus és Condom települések. Az európai vonalat erősíti még a csehországi Horni Police, ami nem a kanos rendőrségről kapta a nevét, mert csehül azt jelenti Felsőváros.

A világ más tájait is figyelembe véve például Észak-Amerika sem panaszkodhat a huncut településnevek hiánya miatt. Kanada ékes példája Dildo városka, míg az Egyesült Államokban, Oklahomában van egy Hooker nevű település, ami prostituáltat jelent. Még három egzotikus városka maradt a listában, mint a kínai Long Dong, azaz „hosszú hímvessző” az angolos fordítása szerint, bár kínaiul egészen mást jelent, ha van neki jelentése egyáltalán. A Fülöp-szigeteken található a korábbi spanyol nevén Sexmoan vagyis „szex nyögés” település, ami hivatalosan Sasmuan néven szerepel a térképen.

A lista nem lenne teljes egy település nélkül. Ausztria Fucking nevű városkája tavaly indítványozta, hogy nevezzék át Fuggingra.

A korábbi években Nagykanizsa került az élre, de a 2021-es ranglistán csak a nyolcadik helyre sikerült becsúsznia. A legelőkelőbb helyen Nagykőrös végzett, tavaly nyár óta itt mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra, így a Pest-megyei város lett az idei nyár pornófővárosa. A top tízes lista középmezőnyét főleg dunántúli települések képviselik, mint Ajka, Pápa és Szekszárd.

Az első öt pornófogyasztó helyezett közé még kettő alföldi város tudott felkapaszkodni, így az első helyezetten kívül Cegléd és Hódmezővásárhely mutatta a legtöbb érdeklődést a felnőtt tartalmak iránt ebből a régióból. További érdekesség, hogy a szex szóhoz leggyakoribb kifejezésként az „ingyen” szó társult.

A legszexéhesebb városok listájára még Orosháza, Tatabánya és Békéscsaba került fel sereghajtóként. Budapest ezúttal sem fért bele a top tízbe.