Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Wizz Air különdíjban részesült a legvonzóbb munkáltatókat elismerő Randstad Award 2021-es díjátadóján, melyet idén online formában tartottak meg. Az eseményen a Wizz Air a szállítmányozási és logisztikai szektorban jeleskedett kiemelkedő munkaadóként.

A Randstad Employer Brand díjak a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatása alapján találnak gazdára. A 34 országban zajló felmérés szerint továbbra is a munkabér a legfontosabb faktor, de a munkahelyi légkör, az állás biztonsága, valamint a vállalat pénzügyi stabilitása is kiemelt jelentőséggel bír a munkavállalók számára.

„Örömmel tölt el minket, hogy ezekben a nehéz időkben munkatársaink továbbra is értékelik az erőfeszítéseinket. Mindent megteszünk azért, hogy a pandémia által terhelt időszakban is egy családként dolgozzunk, valamint, hogy több mint 4 000 kollégánk megőrizhesse állását és újak csatlakozhassanak hozzánk. A munkahelymegőrzés, a munkahelyteremtés és a gyors előmeneteli lehetőség biztosítása továbbra is kiemelten fontos a vállalat számára, hiszen a Wizz Air már a válság utáni időszakra készül” – mondta el Tamara Vallois, a Wizz Air toborzási és szervezetfejlesztési vezetője.