Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Telekom 2019. szeptember 14-én tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Fenntarthatósági Napot az Akvárium Klubban. Az idei fesztiválkonferencia központi témája a #piszkos12. A szervezők a szekció-beszélgetések során a fenntarthatóság pillérei mentén olyan problémákat járnak majd körül, mint a klímaváltozás és annak egészségügyi hatásai, a műanyaghulladékok, a társadalmi előítéletek, a darkweb, a túlfogyasztás, a social buborék, vagy éppen a halogatás pszichológiája. A rendezvény kapcsán kiírt pályázat arra buzdít minden kreatív alkotót, hogy válasszanak egy témafelvetést és tegyék üggyé, tisztázzák azt filmben, zene/slam vagy más kreatív művészi alkotásban.

Az alábbi három kategóriában lehet pályaművet beküldeni 2019. augusztus 30-ig:

  • Film (1-3 perces kisfilm)
  • Zene vagy slam
  • Kreatív alkotás (fotó, rajz, festmény)

A beérkezett pályázatokat öttagú szakmai zsűri értékeli, melynek tagjai: Pásztor Anna énekesnő, színész, táncművész, Rohonyi Gábor rendező, Szegedi Csaba kolorista, a MOME tanára, Kovács András Péter, a Magyar Telekom tartalom és marketing kommunikációs osztályvezetője és Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom fenntarthatósági központ vezetője, a Fenntarthatósági Nap főszervezője.

A szeptember 14-i Fenntarthatósági Nap végén – az afterparty részeként – ünnepélyes díjátadó keretében a zsűritagok részvétele mellett kerül sor az eredményhirdetésre és a díjak átadására. A részletes pályázati felhívás a rendezvény hivatalos weboldalán az alábbi linken érhető el: http://www.fenntarthatonap.hu/palyazz