Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Több mint száz új aktív szlovéniai programot tett kereshetővé az oldalán a Trekhunt, az outdoor utazások és programok keresőoldala. Az új kínálatban szereplő túrák lefedik Szlovénia legnépszerűbb területeit: a Bledi- és Bohinji tó környékét, az Isonzó völgyét és a Triglav Nemzeti Parkot. Ez egy új mérföldkő a Trekhunt számára. Céljuk, hogy a világ összes túráját és programját könnyen kereshetővé tegyék.

„Hosszú távon az a célunk, hogy a világon bárki megtalálhassa a leginkább hozzá passzoló aktív kikapcsolódást anélkül, hogy órákat vesztegetne el a különböző ajánlatok összehasonlításával.” – mondja Kardos László, a Trekhunt alapítója. „Szlovénia egyértelmű választás volt. Az ország igazi paradicsom számos vízi sport, extrém sport és túralehetőséggel, ami a magyar turisták körében is egyre népszerűbb célpont. 2018-ban a magyar vendégéjszakák száma 30%-kal nőtt, ezzel pedig Magyarország Szlovénia hatodik legnagyobb küldőországává vált.”

Az új együttműködéseknek köszönhetően

  • 100+ új vezetett vagy független programlehetőség
  • 15 új túraszolgáltató
  • 12 féle outdoor tevékenység

foglalható le Szlovéniában a Trekhunt oldalán.

„Nagyon örülünk annak, hogy új szlovén partnereinknek elnyertük a bizalmát. Nagyon fontos nekünk, hogy egyre több lehetőséget kínálhassunk a látogatóinknak. A következő lépés az, hogy még az idei évben több új piacra is belépjünk, bővítve kínálatunkat az őszi és téli programlehetőségekben is” – mondja Kardos László.

A Trekhunt azon dolgozik, hogy régióként haladva lefedje az európai piacot. A terjeszkedés következő állomása az Alpok, ezen belül pedig Tirol és környéke.