Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Vegatáriánus ételekkel bővíti kínálatát a magyaroszági KFC. A mostantól elérhető Halloumi Burgerben és Twisterben a megszokott csirkét a KFC a világszerte ismert, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő grillezett ciprusi halloumi sajttal helyettesíti. Az étteremhálózat a növekvő vásárlói visszajelzések alapján döntött az új vegetáriánus ételek bevezetéséről.

A ciprusi halloumi tehén-, kecske- és juhtej keverékéből készül. A KFC azért választotta ezt a sajtot,  mert lágy szerkezete ellenére sem folyik szét vagy olvad meg grillezés közben, a szeletek pedig sütés után szép, aranybarna kérget kapnak. Kiválóan illik a Halloumi Burger többi hozzávalójához, az ízletes, szarvasgombás szószhoz, a friss jégsalátához és rukkolához. Ezek mellé zamatos koktélparadicsom és lilahagyma-saláta is kerül a pirított zsemlébe.

1000x500_termek_kepek_halloumi

Mostantól a Twisterből is elérhető húsmentes változat, ami szintén halloumival készül. A KFC vegetáriánusok számára is alkalmas kínálata jelentősen bővül az újítással. A Halloumi Burger és Twister 2019. július 2-től elérhető minden magyarországi KFC étteremben és házhoz szállítva is.

„A vendégeink elégedettsége kiemelt szempont számunkra, ezért fontos, hogy minőségi és friss alapanyagokból készült ételeket kínáljunk nekik, elérhető áron. A visszajelzéseik alapján döntöttünk úgy, hogy bővítjük vegetáriánus kínálatunkat és bevezetjük a Halloumi Burgert és Twistert. Bízunk benne, hogy az új ételek a kulináris élvezetek, az ínyenc sajtok kedvelői és a vegetáriánusok kedvencei lesznek” – mondta Juhász Nándor, a KFC marketing vezetője.