Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Magyarország első nagyüzemi meggy ale-jével visz újabb színt a sörkülönlegességek hazai kínálatába a Soproni. Az április elsején a boltokba kerülő Soproni Óvatos Duhaj Meggy Ale a típus karakterjegyeit dobja fel a meggy friss, édeskés ízével.

A Soproni Óvatos Duhaj Meggy Ale-ben a meggy édes-fanyar ízjegye dominál – pontosan úgy, ahogyan a magyar fogyasztók igazán kedvelik. A Soproni legújabb dobása is 100 százalékban magyar árpából készül. A Soproni célja, hogy az új sörrel még nagyobb választékot kínáljon, tovább bővítve az IPA, APA, Démon sörkülönlegességeket felvonultató Óvatos Duhaj családot.

„Az ale a hazai sörpiac legdinamikusabban fejlődő kategóriája, a meggy pedig egyértelműen hazai kedvenc a gyümölcsök között, ezért döntöttünk ezen kombó mellett” – mondta Mottl-Molnár Orsolya group brand manager, aki kitért a termék bevezetését megelőző fogyasztói kutatásokra, amelyek egyértelműen a meggy ale-t hozták ki befutónak.

A Soproni Óvatos Duhaj család sörkülönlegességeivel a HEINEKEN Hungária a rendhagyóbb ízeket kedvelő fogyasztók kedvét keresi, azoknak szerezve ezúttal örömet, akik a gyümölcsös ízeket részesítik előnyben. A Soproni a jövőben is nagy hangsúlyt fektet az innovációra, az ízélményekre. Ezen törekvés jegyében speciális, edukációs célú ételpárosítási platformot indít útjára.  A Soproni Óvatos Duhaj család legújabb, meggyes tagjához például sajtokat vagy édes-gyümölcsös sajttortát ajánlanak a szakértők.
(BrandTrend)