Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

Bár minden kisgyermeknek joga van szeretetben és tiszteletben felnőni, sajnos sokan vannak, akik különböző okokból nem élhetnek saját családjukkal. Az SOS Gyermekfalvak célja, hogy biztonságos, családi környezetben segítse az otthonukat vesztett gyermekek egészséges fejlődését – az Arena Mall, vásárlói közreműködésével ebben szeretne segíteni.

„Mesebeli karácsony vár – Tegyünk együtt csodát!” – ez az Arena Mall idei karácsonyi kampányának üzenete. A bevásárlóközpont ugyanis célul tűzte ki, hogy az ünnepi készülődés időszakában a vásárlókkal együtt az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és családjaik karácsonyát boldogabbá varázsolja.

„Szeretnénk, ha vásárlóink az ajándékvásárlás forgatagában velünk együtt azokra is gondolnának, akik segítségre szorulnak. Egyedi kerékpáros akciónkkal az a célunk, hogy még közelebb hozzuk látogatóinkhoz a jótékonyságot. Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy egyre többen állnak egy-egy jó ügy mellé és szívesen segítenek másoknak. Bízom benne, hogy a vásárlókkal együtt az SOS Gyermekfalvakban sok-sok gyermek ünnepét tehetjük meghittebbé” – mondta el Gedeon Éva, az Arena Mall marketing menedzsere.

Az Arena Mall első emeletén egy különleges karácsonyi installáció kapott helyet: három adománygyűjtő bicikli várja a látogatókat, akik akár egy rövid tekeréssel is részesei lehetnek a jótékonysági akciónak. A kerekezés eredményeként az installáció kijelzőjén megjelenő összeg mutatja, mennyi adomány gyűlt össze az SOS javára. Emellett egy adománygyűjtő házikó is várja a vásárlókat, ahol játékokat, készségfejlesztő ajándékokat ajánlhatnak fel az SOS Gyermekfalvak lakóinak. Az Arena Mall több üzlete is a jó ügy mellé állt: a The Body Shop, a Libri, a CCC, a DM, a BioTech USA és az Yves Rocher is ajándékokkal csatlakozott az akcióhoz. A kerékpáros gyűjtés 2018. december 18-ig tart, ajándékokkal pedig egészen december végéig járulhat hozzá bárki a gyermekfalvak lakóinak örömteli karácsonyához.
(BrandTrend)