Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Ugyanazon a napon, amikor az OTP Bank elnyerte az Év bankja és az Év leginnovatívabb bankja elismeréseket is a Mastercard Év Bankja díjátadóján, a Magyar Marketing Szövetség által delegált szakmai zsűri idén immár harmadszor tüntette ki Különdíjjal a Simple by OTP alkalmazást az Év Applikációja díjért folyó versenyben.

A címre olyan alkalmazások pályázhattak, amelyek mobil eszközökről bárhol elérhető funkcióikkal segítik a felhasználók mindennapi életét. A zsűri elsősorban az innováció, a funkcionalitás és felületek kezelhetősége szempontjából mérlegelte a versenyre nevezett megoldásokat.

A kategória 13 pályázója közül díjat nyert Simple by OTP értékelésében a zsűri kiemelte, hogy a Simple alkalmazás már sokadik éve könnyíti meg az életünket azzal, hogy segít a teljesség igénye nélkül a parkolásban, autópálya matrica vásárlásban, mozijegy vásárlásban, ételrendelésben, mindezt a lehető legegyszerűbb módon.

„Már az is nagy büszkeség volt számunkra, amikor először kiérdemeltük ezt az elismerést, ugyanakkor az, hogy ez már egymás után harmadszorra sikerült, megerősít minket abban, hogy érdemes és szükséges folyamatosan fejleszteni, megújítani az alkalmazásunkat, bővíteni az elérhető funkciókat – kommentálta a díjat Benyó Péter, az OTP Mobil Kft. ügyvezető igazgatója. – A szakmai díj mellett számunkra fontos visszajelzés, sőt elismerés, hogy 630 ezer ember használja a Simple alkalmazást, és a tranzakciók száma idén már a 2 milliót is meghaladta.” 
(BrandTrend)