Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Negyedszer került a világ legjobb 25 munkahelye közé az EY a Great Place to Work által összeállított nemzetközi listán, ahol több mint 7000 jelentkező szervezet közül idén a 19. helyet szerezte meg a vállalat. A lista egy független felmérés eredménye, amely több mint 10 millió munkavállaló tapasztalatait összegzi közel 58 országban. A rangsor célja, hogy bemutassa azokat a példaértékű vállalatokat, amelyek úgy tudnak kimagasló üzleti teljesítményt elérni, hogy közben kifogástalan munkahelyi légkört teremtenek alkalmazottaiknak. A Great Place to Work kutatásai adnak alapot a Fortune 100 által közzétett listához is, amelyen a legjobb vállalatok kaphatnak csak helyet.

Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink kollégáink szakértelmén és tudásán alapulnak, ezért különösen fontos számunkra, hogy munkatársainknak minden területen a legjobb feltételeket biztosítsuk. Örülök, hogy világszerte elismerik ezt a törekvésünket” – mondta el Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

Az EY rövid időn belül a második rangos elismerést szerezte meg, hiszen a vállalat lett a világ legvonzóbb tanácsadó cége az üzleti tanulmányokat folytató egyetemisták körében 2018-ban az Universum globális felmérés szerint. A nemzetközi munkáltatói márkakutatással foglalkozó szervezet közel 230 ezer fiatalt kérdezett meg arról, hol dolgoznának a legszívesebben. A gazdasági szakos hallgatók a harmadik legjobban vágyott munkáltatónak választották az EY-t.
(BrandTrend)