Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség 2018. június 20-án tartotta rendes évi közgyűlését. Mivel négy tisztségviselő megbízatása lejárt, új elnökségi tagokat is választott a szakmai szervezet.

A szervezet tagsága gyors adatvédelmi helyzetképet kapott, majd elfogadta az éves beszámolót. Ezt követően egyhangú döntéssel ismét elnökké választotta Huszics Györgyöt (Crane) az elnökségbe delegálta alelnökként Hivatal Pétert (Cellini), Viniczai Andrást (Café) és új tisztségviselőként Gál Katalint (Hungexpo).

A DIMSZ elnökségi tagjai maradtak Fialka Krisztina (Reach Media), Kovácsházy Dénes (Multicom) és Táncsics András (Magyar Posta).

huszics_gyorgy

Huszics György megköszönte a tagok bizalmát és biztosította a tagságot, hogy a DIMSZ három alappillére a jövőben is változatlan marad: képzés, tájékoztatás (trendek vizsgálata és ágazati benchmarkok készítése), valamint az iparág érdekeinek képviselete. A szövetség számos oktatási együttműködéssel, kutatással, eseménnyel és folyamatos jogi és adatvédelmi tájékoztatással támogatja tagjait és az iparágat a jövőben is.
(BrandTrend)