Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A növényi alapú italok mindegyike – hozzáadott cukor nélkül is – kiváló választás a változatosabb ízek kedvelőinek, miközben a kiegyensúlyozott táplálkozás alapkellékeként is tekinthetünk rá. Az AdeZ összesen hatféle variánssal készül arra, hogy a különböző étrendekhez és életmódokhoz ízletes megoldásokkal járuljon hozzá. A natúr mandula- vagy kókusz- vagy rizs- vagy szójaitalt tartalmazó 800 ml-es palackok elsősorban az otthon fogyasztott egészséges reggelikhez lesznek társaink.

AdeZ mandula alapú ital és kókusz alapú ital_800 ml_kiskép

Ha útközben vágyunk valamilyen tápláló, mégis könnyed finomságra, szintén lesz miből választanunk: rendelkezésünkre áll a 250 mililiteres, mangót és maracuját tartalmazó mandulaital hozzáadott E-vitaminnal, valamint az epres-banános zabital hozzáadott magnéziummal.

Széles választékot kínáló üdítőitalgyártó vállalatként a Coca-Cola örömmel vezeti be az AdeZ termékcsaládot a kontinensen, reagálva arra, hogy Európában és Magyarországon is egyre többen keresik a változatosabb étrendet lehetővé tevő alternatívákat – növényi alapanyagokból. Természetesen alacsony telített zsírsav-tartalmával, hozzáadott cukor nélkül az AdeZ mindezt lehetővé teszi, hiszen a növényi alapú italaik már itthon is kaphatók, hogy egy kiegyensúlyozott reggeli részévé váljanak, vagy bármelyik napszak tápláló, frissítő és egészséges finomságát jelentsék mindazoknak, akik laktózmentes, gluténmentes vagy vegán életmódot folytatnak.

AdeZ mandula alapú ital_mango and passionfruit és zab alapú ital_strawberry and banana_250 ml_kiskép

Sőt, nem csak maga az ital növényi alapú, de az is, amiben van: a PlantBottle™ palack és az annak gyártásához szükséges környezetbarát innováció lehetővé teszi, hogy részben növényi alapanyagokból készült, teljes egészében újrahasznosítható PET-palackban vásárolhassuk meg az új növényi italokat. A PlantBottle™ csomagolás akár 25%-ban növényi alapanyagból készül, ezzel kisebb a környezetre mért terhelése.
(BrandTrend)