Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az AccorHotels stratégiai együttműködést jelentett be a dél-afrikai székhelyű Mantis Grouppal, amely vállalat világszerte megtalálható, több díjat nyert ötcsillagos szállodák és szállások kollekciója. A megállapodás, mely butikhoteleket, ökoszállásokat, parkokat és luxus lakóhajókat, valamint kalandturizmust és egyedi utazásszervezést is magába foglal, megerősíti az AccorHotels vezető szerepét a kivételes egyedi élmények kínálatában, és reflektál a Csoport környezetvédelmi platformjára, a Planet 21-re.

Ezzel a stratégiai együttműködéssel egyben elkezdi működését a Community Conservation Fund Africa (CCFA) non-profit szervezet, melynek célja, hogy megerősítse mindkét Csoport elkötelezettségét az afrikai élővilág növekvő hanyatlásának megakadályozásában, és együttműködjön három nemzetközileg elismert szervezettel – a Wilderness Foundationnel, a Tusk Trusttal és az African Parks-szal.

Sébastien Bazin, az AccorHotels elnök-vezérigazgatója elmondta: “A Mantis a különleges és egyedi utazási szolgáltatások pionírja olyan szállodákkal, melyek a világon a legötletesebbek közé tartoznak. Ezzel a stratégiai együttműködéssel megerősítjük a Csoport jelenlétét Afrikában, és hozzáférést kapunk egy márkához, melynek erős gyökerei és múltja van, elismert a környezetvédelemben tanúsított elkötelezettsége, és nagyra becsült érdemei vannak a szállodaiparban.”

Adrian Gardiner, a Mantis Group alapítója és elnöke hozzátette: “Az AccorHotels az egyik leggyorsabban növekvő szállodaipari vállalat a világon. Ez a megállapodás egy vonzó ajánlatot jelent a Mantis Group számára, hogy használhassa az AccorHotels óriási disztribúciós csatornáit és globális elérését, hogy tovább fejlessze azokat a szállodaipari koncepciókat és fenntarthatósági projekteket, amiken eddig is fáradhatatlanul dolgozott. Örömmel nyitjuk meg ezt az új fejezetet az AccorHotels-szel, melyben mindketten nagykövetekként fogjuk fejleszteni mindkét Csoport portfólioját és szolgáltatásait.”
(BrandTrend)