Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Kistarcsán új SPAR áruházat vehettek birtokba a vásárlók, további öt városban pedig komoly fejlesztést hajtott végre novemberben a vállalat. Összesen több mint 1,7 milliárd forintot fordított a SPAR a beruházásokra, amelyek során nemcsak a vonzó belső kialakítást, hanem az energiatakarékos megoldásokat is szem előtt tartották.

„Folyamatosan nő a vásárlóerő az ország különböző pontjain, ezért üzletfejlesztési koncepciónk fókuszában az új üzletek megnyitása és a régebbiek felújítása áll. A visszajelzések azt mutatják, hogy a modernizált, új szolgáltatásokkal felszerelt boltjaink népszerűbbek a vásárlóink körében. Az elmúlt három évben jelentős beruházásokat hajtott végre a SPAR országszerte. Az év végéhez közeledve lassan minden idei célkitűzésünket teljesítjük: a 2017-es 23 milliárdnyi fejlesztés forrásunk nagy részét már felhasználtuk. Novemberben Budapesten, Szeghalmon, Mezőtúron, Debrecenben, valamint Kistarcsán valósítottunk meg sikeres beruházást. Utóbbi két városban új áruházakat nyitottunk, a fővárosban pedig két régebbi üzletet is érintett a mostani fejlesztési ciklus” – hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

„A SPAR törekvése az, hogy a beruházások során ne csak az üzleteink külső-belső tere újuljon meg, hanem takarékosabbak is legyenek energetikai szempontból. Ezért minden üzletünket korszerű LED lámpákkal világítjuk meg, az újonnan beszerelt gépészeti, illetve hűtőberendezések pedig lényegesen kevesebbet fogyasztanak, mint korábban” – tette hozzá Maczelka Márk.
(BrandTrend)