Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A fesztiválozás elengedhetetlen kellékeivel készül a Szigetre az óbudai Auchan. A bővített kínálatban megtalálhatók a fesztiválozók nagy kedvencei, a kézi vízpermetezők, horgászszékek, sátrak, matracok és a polifoamok, amelyekből több mint 1000 darabot értékesít ebben az időszakban az óbudai áruház. A vásárlók többféle párna, pléd és hálózsák közül válogathatnak, illetve komplett „fesztivál-szettet” is beszerezhetnek, amely egy csomagban tartalmazza az összes fontos kelléket és kiegészítőt. Kalapokból, sapkákból, papucsokból, napszemüvegekből, fesztivál sport szettekből és egyéb kiegészítőkből szintén szélesebb választékkal készül az Auchan, esős idő esetére pedig gumicsizmával, illetve egyedi logóval és felirattal ellátott esőkabátokkal erősít az áruház.

Az áruházlánc tapasztalatai szerint a Sziget alatt a vásárlók gyakran keresik a különféle chipseket, kekszeket, vitaminokat, szeszesitalokat és party-kellékeket, valamint sokan válogatnak a gyorsételek és hidegkonyhai termékek, szendvicsek közül. A megnövekedett kereslet kiszolgálása érdekében az óbudai Auchan bővített grillkínálattal, különféle ízletes napi menükkel, frissen facsart narancslével, frappéval, sőt, sushival és kilencféle új amerikai fánkkal készül ebben az időszakban. Grillmenüt akár már 599 forintért vásárolhatnak a fesztiválozók.

A közkedvelt akkumulátor töltőállomások idén is a fesztiválozók rendelkezésére állnak majd, akik az üzlet területén kihelyezett eszközök segítségével tölthetik fel mobileszközeiket a vásárlás ideje alatt. Árnyékos hűsölési lehetőséget kínál a bulizóknak az áruház parkolója is, ahol többek között street food truck, párakapu, óriás pihenősátor, információs pontok, mobil toalettek és csomagmegőrzők várják majd a vásárlókat.

A Sziget idején várható, az átlagosnál kétszer magasabb, napi 15-16 ezer vásárló zavartalan kiszolgálása érdekében Óbudán külső munkaerőt alkalmaznak majd, illetve a többi áruházból és az Auchan Központból is érkeznek kollégák. Az óbudai áruház a beköltözés előtti napokban számít a legmagasabb látogatószámra.
(BrandTrend)