Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

November 13-ig van lehetőség pályázni a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) által meghirdetett Országos Fiatal Vállalkozói Díjra. A nyolcadik alkalommal kiosztásra kerülő díj a hazai fiatal vállalkozók legnagyobb presztízsű magyarországi díja. A szervezők 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezését várják. A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos médiamegjelenéssel és előadói felkéréssel is jár, valamint a nyertes 500 000 forint értékű ügyvédi munkát és egy tengerentúli szakmai utat is kap.

Idén átadásra kerül a Jövő Reménysége Díj is, amelyre a “Vállalkozz Itthon!” TÁMOP-2.3.6.A projektek keretében létrejött vállalkozások tulajdonosai pályázhatnak. Az elismerést azt a fiatal vállalkozó fogja megkapni, aki a megalapítás óta a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta, fiatal kora ellenére is sikeres a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhat társai számára.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj és a Jövő Reménysége Díj átadására november 18-án, a Fiatal Vállalkozók Hete gálájának keretében kerül átadásra neves vállalkozók, multinacionális cégek vezérigazgatói, fiatal vállalkozók társaságában. A díj odaítéléséről a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnöksége fog dönteni.

A vállalkozás előtt álló vagy már saját céggel rendelkező fiatalokat ingyenes előadásokkal várja a FIVOSZ a 2016. november 14-én induló Fiatal Vállalkozók Hetén. A belépés a hét minden napján országszerte ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Az online regisztrációs lap a fivosz.hu oldalon található.
(BrandTrend)