Kategória: Desztináció branding és Hír.

Admin kategória: Hír.

A családi nyaralás akkor válik mindenki számára valódi nyaralássá, ha kicsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat. A Neckermann Family Garden hotelei éppen erre kínálnak megoldást.

Amikor családi nyaralásra gondolunk, sokunk fejében az jelenik meg, hogyha apa, anya és a gyerekek elutaznak valahova együtt nyaralni, akkor vagy a szülők adják fel a pihenést annak érdekében, hogy a gyerekeknek megfelelő programokról gondoskodjanak, vagy ha a szülők tényleg pihenni akarnak, akkor a gyerekek fognak unatkozni. A Family Garden koncepció mindezt a negatív képet szünteti meg azzal a speciális szolgáltatás rendszerrel, amely már számos rajongót szerzett az elmúlt években mind a szülők, mind pedig a gyermekek körében. Ráadásképpen a legtöbb Family Garden szállodában két felnőtt esetén az első gyermek ingyen nyaralhat, amely jelentősen hozzájárulhat a családi nyaralás költségeinek csökkentéséhez. Az ide tartozó Neckermann klubszállodákban a gyerekek szórakozásáról és felügyeletéről életkornak megfelelően Béres Alexandra által kiválasztott és felkészített magyar nyelvű animátorok gondoskodnak, így szülőként biztosak lehetünk abban, hogy gyermekeink jó kezekben vannak és unatkozni sem fognak.

A 3-7 éves korosztályra mókás kalandok várnak a Family Garden két kedves figurájával, Lolloval és Bernievel, akik minden napra valami újdonsággal készülnek, és akikben a gyerekek a nyaralás alatt vicces és igaz barátra lelhetnek. Kincskeresés, tánc és ének, felfedező kalandok és még számos érdekesség várja gyermekeit. Egy-egy animátorra egyszerre maximum 8 gyermeket bízunk.

A 8-11 évesek sem maradhatnak programok nélkül, a Family Garden junior klubja biztosan leköti minden energiájukat. Játékos sportvetélkedők, gyerek diszkó, kreatív aktivitások, X-box játékok és egyéb programok szórakoztatják a gyermekeket maximum 16 fős csoportokban.

De annak érdekében, hogy a felnőttek se unatkozzanak, számos sportprogram és egyéb szórakozási lehetőség közül választhatnak. Míg gyermekeik játszanak, ők részt vehetnek vizes játékokban, fejleszthetik erőnlétüket vagy sportvetélkedőkön mutathatják meg talpraesettségüket.

A választék önmagáért beszél. Az all inclusive ellátás pedig leveszi a szülők válláról azt a gondot is, hogy a mindig játék közben gyorsan megéhező kicsiknek megfelelő ételekről gondoskodjanak.

Bulgáriában a gyönyörű és közkedvelt Aranyparton, Albénában található a Club Dobrotiza Beach. Bulgária másik legnépszerűbb üdülőkörzetén, a Naposparton helyezkedik el a Family Garden koncepcióba tartozó másik két szálloda, a DAS Club Hotel Sunny Beach**** és a Nessebar Beach Resort***+, melyek mindegyike egyedi élményeket kínál. A DAS Club Hotel Sunny Beach**** igazi családi nyaralóhely hatalmas medence-részleggel, animációs és sportprogramokkal, mindössze 100 méterre a homokos tengerparttól, all inclusive ellátással, hasonlóan a Nessebar Beach Resort***+ szállodához, melyben a tengerparti szállodát a szabadtéri medencék, számos étterem, miniklubok és bárok teszik ideális helyszínné a családi nyaraláshoz.

A görög szigetek szerelmesei számára Krétán és Korfun egyaránt található Family Garden szálloda, így már csak a szigetet kell kiválasztania. Krétán a Hotel Stella Palace****+ csúszdáival gyermekei a boldogságba csobbanhatnak, míg Korfun a Mareblue Beach Resort**** medencéiben sem Ön sem gyermekei nem fognak unatkozni.

A törökországi Family Garden szállodák pedig már méltán tekinthetőek talán a legismertebbeknek. Az Alba Resort****+ és az Alba Queen***** szállodák egyaránt gyönyörű környezetbe, csúszdákkal és activity medencékkel várják a kicsiket és nagyokat, hogy a nyaralás élményekkel teli lehessen.
(BrandTrend)