Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Hozzáadott cukor nélkül készített müzlik és müzliszeletek már évek óta elérhetők a boltok polcain, a gabonapelyhek piacán azonban ez az első hazai fejlesztésű termékcsalád. A Cornexi fejlesztői három új terméket dolgoztak ki. A kakaós gabonagolyó, kakaós gabonapehely gyümölcsökkel és a málnás-joghurtos gabonakarika 300 grammos kiszerelésben kerül forgalomba.

Buday Bernadett, a Cornexi Food Kft. értékesítési és marketing igazgatója elmondta: a legújabb hozzáadott cukor nélküli gabonapelyhekkel és a korábban fejlesztett 14 müzliszeletükkel is az egészségtudatos vásárlókat szólítják meg, mivel felméréseik azt mutatják, hogy egyre többen ismerik fel az étrend és az egészség közötti szoros kapcsolatot. “Az új termékeink száz százalékban magyar fejlesztésűek, emellett a Cornexi olyan beszállítókkal dolgozik együtt, akik alapanyagaikkal is segítik egészségtudatos törekvéseinket – mondta Buday Bernadett. – Terveink szerint idén a hozzáadott cukor nélkül készülő gabonapelyhünkből mintegy 40 tonnát gyártunk, és saját disztribúciós csapatunkkal dinamikusan bővítjük az értékesítési helyek számát.”

A Cornexi legújabb hozzáadott cukor nélkül készülő termékcsaládjának kiemelkedően magas a rosttartalma, az energiatartalma pedig alacsonyabb, mint a cukor hozzáadásával készülő gabonapelyheké.
(BrandTrend)