Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

Megtartotta éves tisztújító ülését a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata, melynek keretében új elnököt és elnökséget választottak a tagok. Az ICF Magyar Tagozatát 2016-ban Chrenóczy-Nagy Judit, a szervezet korábbi alelnöke vezeti majd. Az ICF legfontosabb célkitűzése az idei évben a coaching szolgáltatások ismertségének és népszerűségének további növelése a hazai vállalatok körében. Az idei tervek közé tartozik még az ACC, PCC, MCC szakmai szinteket magába foglaló nemzetközi ICF minőségbiztosítási rendszer elmélyítése Magyarországon.

Chrenóczy-Nagy Judit nemzetközi ACC akkreditációval rendelkező coach, az ICF  Magyar  Tagozata és a Magyar Coach Egyesület alapító tagja, az ICF alelnöke 2015 óta. 18 évig dolgozott a világ egyik legismertebb multinacionális vállalatánál marketing vezetőként. 2009 óta vállalati területen szerzett tapasztalatait business coachként kamatoztatja, emellett üzleti etikai programok kialakításával és megvalósításával foglalkozik, valamint személyes eredményességet támogató programokat és vezetőfejlesztési programokat valósít meg trénerként, facilitátorként.

„Hiszek a coaching erejében. Ez az egyik legelőremutatóbb fejlesztési módszer egyéni és szervezeti szinten egyaránt. Fontosnak tartom, hogy folytassuk az ICF Magyar Tagozata által megkezdetett sikeres utat, szeretnénk a coaching szolgáltatást még ismertebbé és népszerűbbé tenni szakmai és vállalati körben is. Célunk, hogy az ICF a minőséget és a szakmaiságot képviselje a piacon. 2016-ban is tartalmas programokkal készülünk a szakmabeliek számára és teret adunk annak is, hogy minden érdeklődő megismerhesse a coachingot. Továbbra is fontos számunkra az ACC, PCC és MCC szintű nemzetközi akkreditációval rendelkező hazai ICF coachok számának növelése, hiszen ez az egyik legjobb eszköz a hazai coaching szolgáltatás általános magas színvonalának biztosítására”fogalmazott Chrenóczy-Nagy Judit elnöki célkitűzései kapcsán.

Az ICF Magyar Tagozatának elnöksége a 2016-os évben

Tisztség Név
Elnök Chrenóczy-Nagy Judit ACC
Alelnök Szabó Gabi PCC
Etikai Bizottság Elnöke Bite Barbara ACC
Akkreditációs Igazgató Barnóczki Annamária PCC
CSR Igazgató van der Meer Gabriella ACC
Programok és Kommunikációs igazgató Örvényesi Rita
Kincstárnok-Titkár Csetneki Csaba PCC

(BrandTrend)