Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Környezetkímélő, mindemellett pénztárcakímélő megoldásokkal rukkolnak elő a szakemberek azért, hogy a megújuló energia formáit kiaknázhassák. A Nap annyi energiát sugároz ránk egy nap alatt, amely a Föld lakosságának éves fogyasztásával egyenlő. Ki kell használni, és az igény is egyre nagyobb a napelemes rendszerek telepítésére.

Energiakészleteink kimerülőben vannak, tisztában vagyunk vele. Ezért is kezdtek el másban gondolkodni a tudósok, méghozzá olyanban, ami természetes, a Földet kímélő és nem terhelő. Az alternatív lehetőségek közé tartozik a megújuló energiaforrások kihasználása. Már korábban is alkalmazták a szél, a víz és a nap erejét is ahhoz, hogy valamilyen problémát megoldjanak, és most sincs ez másképp, de ma már ebben a korszerű technológia is támogat bennünket.
A napelemek egyre népszerűbbek magánházaknál is, de pályázati úton már oktatási és egyéb intézmények is napelemes rendszerrel működnek jóval gazdaságosabban. Ha a technológia már létezik és élni lehet vele, akkor pedig ehhez megfelelő szakemberek munkája szükséges, hogy otthonainkra, vállalkozásunk épületeire telepítsék és beüzemeljék a napelemes rendszert.

Az MVM Partner Zrt. Napelemes rendszerek szolgáltatásának két alterméke létezik. Az egyik az úgynevezett háztartási méretű kiserőmű, vagyis röviden HKME. Ide tartozik az a villamos energiát termelő berendezés, amelynek teljesítménye nem haladja meg az 50kVA-ot, és amely kisfeszültségű hálózatra csatlakozik. A másik termék az úgynevezett kiserőmű – KE –, amely olyan villamos energiát termelő rendszer, amelynek teljesítménye 50 kVA-nál nagyobb, de kevesebb 50 MW-nál.

MVM_PARTNER_fekvo1

Több helyen használják ki a nap által nyújtott lehetőségeket. Habár ez a „szolgáltató” nem nyújt be számlát nekünk ahhoz, hogy a melegét élvezni tudjuk, első lépésként mégis pénzt kell belefektetni. Hosszú távon megéri nekünk és a bolygónknak is. Az MVM Partner Zrt. azonban a segítségünkre siet, mert díjmentesen készíti el a napelemes rendszer telepítéséhez szolgáló ajánlatukat, amely pénzbe nem kerül, és kötelezettségekkel sem jár. Ha az ajánlat elnyeri a tetszést, akkor az MVM Partner szakértőiel tudják végezni a szükséges munkafolyamatokat, így az plusz költségekkel nem terheli a megrendelőt. A szakemberek háta mögött több külföldi és belföldi megvalósult, teljesült projekt van. Sőt nem csak háztartási kiserőművek tervezését, megvalósítását célozzák meg, hanem igény esetén akár a nagyobb teljesítményű naperőművek üzembe helyezését is meg tudják valósítani. Az MVM Partner Zrt. munkatársainak feladata az árajánlatok elkészítése, a telepítés helyszínének felmérése, a megfelelő napelemes berendezések és azok engedélyeinek a beszerzése. Ugyanígy feladatuk a napelemes rendszer kivitelezése minden jogszabály betartásával és természetesen a beüzemeltetés, az átadás, a jegyzőkönyvek elkészítése és átadása.

A Nap által nyújtott energia az, amelyért nem kell fizetnünk. Lényegében bármilyen épület felszerelhető napelemmel, de minden létesítmény egyedi, így a napelemes rendszereknek is igazodniuk kell ezekhez a különbségekhez. Az MVM Partnert Zrt. szolgáltatási csomagja ebben nyújt segítséget minden megrendelőnek. A megtervezésen, az ajánlat elkészítésén és a kivitelezésen túl még a különböző pályázati források kihasználását is figyelembe véve segítenek azoknak, akik hisznek a nap erejében és az MVM Partner Zrt. szakértelmében.

További információk: www.energiatudatossag.mvmp.hu
(BrandTrend)