Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

A Samsung Electronics elindította a nyomtatási megoldásaihoz kapcsolódó Marketing Support Portált, amellyel jelenlegi és jövőbeni kereskedő és viszonteladói partnereit támogatja az üzleti lehetőségeik még hatékonyabb kiaknázásában, és az értékesítés növelésében.

Az online felületen megtalálhatóak Samsung nyomtatóeszközeivel kapcsolatos friss marketinganyagok csakúgy, mint a legújabb, már megvalósult és folyamatban lévő nyomtatási technológiákat érintő fejlesztésekről szóló hírek.

“A Samsung Electronicsnál hiszünk abban, hogy kereskedő partnereinkkel való szoros együttműködés elengedhetetlen közös sikereink eléréséhez” – mondta el David SW Song, a Samsung Electronics nyomtatási megoldásokért felelős senior elnökhelyettese. “Azzal, hogy segítjük a partnereinket a stratégiai szemléletű értékesítésben, miközben az ügyfeleik igényeit is szem előtt tartjuk, hozzájárulunk a hatékonyabb fejlődésükhöz.”

A portálon elérhető tartalmak szerkeszthetőek, így a Samsung partnerek a brand irányelvekkel összhangban tudják a vásárlóik egyéni igényeinek megfelelően személyre szabni marketinganyagaikat.

A szerkeszthetőség mellett minden brosúra rendelkezik virtuális nyomtató-konfiguráció funkcióval is, így a felhasználók különböző beállítások mellett tesztelhetik az eszközöket, és láthatják a nyomtatási végeredményt.

A Marketing Support Portál a szorosabb együttműködésre is lehetőséget biztosít azzal, hogy online eseményeknek ad otthont, amelyeken a Samsung és partnerei megvitathatják a marketing és sales területeket érintő stratégiáikat, lehetőségeiket.
(BrandTrend)