Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

Honlapversenyt hirdet a Telekom kis- és közepes vállalkozások számára. Az október 5-én elstartolt versenyre olyan céges weboldalak benevezését várják, amelyek az idén készültek. A versenyben külön kategóriában indulhatnak azok, akik a Telekom Webkönnyen alkalmazásával készítették el honlapjukat.

Kategóriánként 5-5 millió forint értékű marketingkampányt nyerhetnek azok a cégek, akik benevezik weboldalukat a Telekom Honlapversenyére. A megmérettetésre minden olyan kis-, és közepes vállalkozás regisztrálhatja honlapját, amely 2015-ben a Telekom Webkönnyen szolgáltatásával, vagy más módon hozta létre a céges weboldalát, vagy legkésőbb, a verseny zárásáig készíti majd el.

„Ezzel a versennyel is szeretnénk a vállalkozók figyelmét felhívni arra, hogy manapság egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne tegye le a névjegyét az interneten. Ebben mi magunk is igyekszünk segíteni a kkv-k üzleti partnereként, hiszen már rég nemcsak informatikai és telekommunikációs szolgáltatásokat kínálunk, hanem minden olyan szolgáltatással jelen vagyunk a cégek életében, amellyel gördülékenyebbé tehetik a napi üzletmenetüket és tovább növelhetik bevételeiket” – mondja Lakatos Péter, a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

A verseny zsűrijének tagjai: a Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások területéről Lakatos Péter (vezérigazgató-helyettes) és dr. Árvai Gergely (ICT szolgáltatások marketingmenedzsment ágazatvezető), valamint külsős szakemberek Grósz Mónika, (e-commerce szakértő) és Jedlicska Márton (Isobar Budapest, Kreatív igazgató).

A verseny apropóját a szeptemberben bevezetett Webkönnyen szolgáltatás adta.

A Telekom Honlapversenyre jelentkezés részletesebb feltételei a www.webkonnyen.hu oldalon olvashatók, nevezni 2016. január 31-éig, míg szavazni 2016. február 28-áig lehet a verseny hivatalos Facebook oldalán. A zsűri döntése március elején várható, az eredményhirdetést március 11-re tervezi a Telekom.
(BrandTrend)