Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Hörmann két szakembere is kiemelkedő szakmai elismerésben részesült a rangos “Architects Partner Award” (APA) díjátadóján. Európa piacvezető garázskapu gyártó és forgalmazó cégének sikertörténete Indiában is folytatódik. Annak érdekében, hogy a jövőben még gyorsabb legyen az indiai szállítás-kézbesítés, és az árak is még kedvezőbbek legyenek, a Hörmann bővíti helyi gyártó egységét.

Jörg Egener vezető építész-tanácsadó, és Simone Sklashus a német piac sales managere “Ajtók, Kapuk” kategóriában a legjobb értékesítési szakértelemért ezüst, illetve arany díjat kapott. A nyerteseket 1251 német tervező, és belsőépítész szavazata alapján választották ki. A független voksolás célja évről-évre az építészek és a tervezők közti kapcsolatok, és a szolgáltatások minőségének javítása. “Az Architects Partner Díj biztosítja teljesítményünk objektív és pártatlan megmérettetését, elismerését, így minden évben látjuk, éppen hol tartunk. Ennek ellenére folyamatosan igyekszünk az építészekkel való kapcsolatunkon javítani. Jó példa erre legújabb programunk, amely iránt akkora az érdeklődés, hogy két hónap alatt 2000 megrendelést, letöltést regisztráltunk” – fogalmazott Jörg Egener.

A Hörmann 1988 óta van jelen az indiai piacon, ipari kapuk, rakodástechnikai rendszerek, tűzgátló acélajtók, beltéri – ; biztonsági-; és többcélú acélajtók gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Az évente milliós mennyiségben gyártott és szállított ajtó-mennyiségnek köszönhetően a Hörmann ma már Indiában is egy olyan márka, amely egyet jelent a kiváló minőséggel, a gyors szolgáltatással. Ezért is döntött úgy a Társaság, hogy a még hatékonyabb eredmény érdekében bővíti itteni gyártó egységét. Sőt, nem csak a termelésbe lett fektetve, hanem egy három emeletes irodaház, és egy nagy bemutatóterem is épült az 5,500m2-es bővüléssel.
(BrandTrend)