Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az Auchan Magyarország Kft. stratégiai együttműködést kötött a ”MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft.-vel azzal a céllal, hogy sajátmárkás termékein a tanúsítási eljárás után feltüntethesse a Magyar termék, Hazai termék vagy a Hazai feldolgozású termék védjegyet. Jelenleg 58 Auchan sajátmárkás termék rendelkezik a Magyar termék védjeggyel, amely 100 % magyar alapanyagból, Magyarországon készült terméket takar. Emellett 29 sajátmárkás termék viseli a Hazai termék védjegyet, ami több mint 50 % magyar alapanyagból, Magyarországon készült árucikk, illetve 13 Auchan termék kapta meg a Hazai feldolgozású termék védjegyet, amely többségében import alapanyagból, Magyarországon készült termékeket takar.

„A sajátmárkás kínálat kialakítása során fontos szempont, hogy a magyar vállalatokkal közösen a lehető legjobb minőségben, a legkedvezőbb ár-érték aránnyal készüljenek az Auchan sajátmárkás termékei. Az áruházlánc a vásárlói igényekre válaszul, 2015-ben nagy szerepet szán a sajátmárkás termékek fejlesztésének, melynek része, hogy a már meglévő, és a vásárlók által is ismert és kedvelt termékeket védjeggyel látja el” – mondta el Gál Judit kommunikációs igazgató.

2015. május 28. és június 3. között az Auchan a védjeggyel ellátott termékeire irányítja a vásárlói figyelmét. Ebben az időszakban, az akciós katalógusban több védjeggyel ellátott sajátmárkás termék a megszokottnál is alacsonyabb áron vásárolható meg, így például a Magyar termék védjegyes Auchan Szatmári „Nemtudom Szilvalekvár”, száraztészta, tej, tejföl vagy a Hazai termék minősítéssel rendelkező Auchan vajkrémek is.
(BrandTrend)