Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Nem kell már Angliába költözniük a magyar hallgatóknak, hogy egy patinás brit egyetem diplomáját megszerezzék, októbertől ezt már a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán is megtehetik. A Coventry Egyetem ősztől indítja el üzleti képzéseit a BKF-en, amelyek elvégzésével a nemzetközi munkaerőpiacon is értékes diplomához jutnak a diákok.

Akár a Magyarországon elérhető legértékesebb üzleti végzettség is lehet a neves brit Coventry Egyetem diplomája, hiszen a világ top 4%-ba tartozik (a QS World University ranking alapján) az intézmény. Tavaly pedig az Egyesült Királyságban az „Év Modern Egyetemé”-nek választották, így diplomája igazi nyitás a nemzetközi karrierlehetőségek felé.

1840-es években alapított patinás Coventry Egyetem ősztől Magyarországon is elérhetővé teszi üzleti képzéseit Nemzetközi marketing, Nemzetközi gazdálkodás és Turizmus-vendéglátás szakokon.

A brit Felsőoktatási Statisztikai Ügynökség (a Higher Education Statistics Agency) adatai alapján az egyetem angliai végzősei kimagasló arányban, 94%-ban helyezkednek el a munkaerőpiacon, vagy tanulnak tovább. A BKF-en induló angol nyelvű képzések célja, hogy a magyar hallgatók is hasonlóan kimagasló arányban érjenek el sikereket a hazai és nemzetközi munkaerőpiacon.

Bővebben tájékozódni és jelentkezni a www.bkf.hu/coventry honlapon lehet.
(BrandTrend)