Kategória: Hír.

Az április 18-19-én a budapesti Margitszigeten, majd Nyíregyházán és Pécsett (április 25., illetve 26.) megrendezendő Telekom Vivicittá városvédő futás változatos távjaira való felkészüléshez  az okostelefonokra ingyenesen letölthető (iOS-ből, Android-ból) Futótárs nyújt segítséget.

A kezdő és profi futók bevonásával és számára fejlesztett futóalkalmazás kerékpár, gyaloglás és egyéb (pl. görkorcsolya, evezés) sporthoz használható menüpontokkal bővült. A virtuális személyi edzőként is használható Futótárs magyar nyelven tájékoztat a megtett kilométerekről és az edzés időtartalmáról. Követi és rögzíti a futásokat, edzéstörténetet és versenynaptárt tartalmaz, hasznos tippeket és tanácsokat ad, és az edzés végén az eredményeket a közösségi oldalakon is meg lehet osztani.

Ráadásul a Futótárson keresztül jótékonykodni is lehet: az alkalmazás felületén megtalálható hello holnap! pontok gyűjtésével másokon is lehetőség nyílik segíteni. Minden megtett 25 kilométer után ugyanis havonta egy hello holnap! kód jár, amelyet a szintén ingyenesen letölthető hello holnap! alkalmazásban lehet beváltani az ott felsorolt szervezetek javára.

A jubileumi, 30. Telekom Vivicittá kapcsán az okoseszközök szerelmesei különlegesen kedvezményben részesülnek: a Telekom a jubileumi esemény tiszteletére 30 napon át (2015. április 30-ig) tartó 30 százalékos kedvezményt biztosító akciót hirdetett. Az akcióban szereplő okos kiegészítőket (Samsung Gear Fit okoskarkötő, Huawei B1 talkband okosóra, Samsung Gear Circle bluetooth headset, TDK SIE30 fülhallgató stb.) a kijelölt Telekom üzletekben valamint online megrendeléssel lehet megvásárolni. (A 30 százalékos kedvezmény az április 1-én érvényes árlista szerinti fogyasztói árból kerül levonásra, és más akcióval együtt nem érvényes.)

Sokak szerint a futóedzések elképzelhetetlenek megfelelően inspiráló futózene nélkül. Nekik érdemes a Telekom ajánlatai közt is megtalálható Spotifyt, azon belül a futóknak összeállított playlistek valamelyikét megkeresni és bekapcsolni! A több mint 30 millió számból készített listák valamelyike biztosan segít edzés közben.
(BrandTrend)