Kategória: Falfirka.

Villámként csapott a mérhetetlenül felkészült és objektív hazai média világába a hír, miszerint Szalai Vivien személyében új igazgató érkezik a TV2-höz.

Mást sem lehetett eddig olvasni , minthogy a Tv2 hírműsorai bulvárosak, kékfény, szar, nincsenek igazi hírek, nincsenek női vezetők stb. Most akkor mit is féltünk tőle? Szalai Vivien nem az MTA elnöke lett, hanem egy olyan televízió embere, mely szakmában eddig is dolgozott. Úgy hívják, hogy Magyarország és média. Akinek meg savanyú a szőlő az nyelje le, vagy köpje ki.

Az, hogy Andy bácsi tulajdonképpen adóforintokból veszi meg a tévét és adóforintokat visz belőle haza, az egy másik kérdés.

Az meg különösen érdekes, hogy szeriőz emberek kéjesen idézgetnek pikáns mondatokat Szalai Vivien könyveiben megjelenített kurváktól és tesznek úgy, mintha azok a szerző szavai lennének.

Nézzük meg, hogy milyen lesz a Tények, aztán lehet véleményt mondani. Lehet hogy kevesebb lesz a megölte, leszúrta, becsapta, kilökte, karambolozott stb. Lehet, hogy még több. Tudja valaki, hogy milyen lesz?

Olyan, hogy bulvár újságírás meg nincs is. Újságíró és újságírás van. Van ócska, csapnivaló újságíró és újságírás, és van kiváló.  Ha ugyanúgy nem mond igazat, csúsztat, de roppant unalmas, az akkor szeriőz?

Szalai Vivien a magyar médiában odaért valahová. Elvtársak, eddig más ért oda, most meg ő. Kérdés?