51 márkás beszélgetés

Kőszegi András:
Ez a branding – 51 márkás beszélgetés

A könyv:
„Azoknak, akik valóban szeretik a márkákat, képesek fejlődni és szívesen „hallgatnak” meg márkás gondolatokat. A márkákat építő emberek gondolkodásának különbsége a siker egyik legfontosabb tényezője. A könyvben megszólaló márkaépítők gondolatai hatékonyan segíthetnek a márkázás valódi lényegének, annak az irányító szemléletnek a megértésében, amitől igazán sikeressé tehetünk egy márkát.”
Kőszegi András

A Szerző:
Kőszegi András a branding szakterület elméleti és gyakorlati hazai szakértője, elismert hazai kommunikációs szakember, médiaszemélyiség, újságíró, a BrandTrend alapítója és társtulajdonosa. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola óraadója, a BKF CSR szakirány vezetője. Felsőoktatási intézmények (BGF, Pázmány) meghívott előadója, többek között a Mathias Corvinus Collegium elitképző márkázás kurzusának előadója. Jelentős konferenciák és kerekasztal beszélgetések moderátora.

Megrendelés

Könyv ár: 4 900 Ft

Hány darabot szeretne:
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Telefonszám:
Számlázási cím
Cégnév vagy név: *
Település: *
Utca, házszám: *
Épület, emelet, ajtó: *
Irányítószám:
Szállítási cím
Ugyanaz, mint a számlázási cím
Település
Utca, házszám
Épület, emelet, ajtó
Irányítószám
Megjegyzés:

Mi történik a megrendelés után?

Küldünk az adatokkal egy visszaigazoló e-mailt, ami tartalmazza a megrendelés adatait és a számlaszámot is. Az összeg beérkezése után (előre utalás) postázzuk a könyvet és a számlát. A könyv megrendelését szállítási díj nem terheli.
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül.

ez-a-barnding-ajanlok

Olvasson bele!