Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Nordic Light komplexum legújabb, „A” kategóriájú, hétemeletes épülete 14 000 m2-nyi bérelhető területtel, 223 parkolóhelyet biztosító mélygarázzsal és 2 400 m2-es parkosított kerttel rendelkezik. A Váci úti irodafolyosón található projekt tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A Nordic Light Trio teljesen bérbe van adva, a legnagyobb bérlő a Roche Szolgáltató (Európa) Kft. A JR AMC dél-korai befektetési alap első közép-kelet-európai irodabefektetéseként vásárolta meg az ingatlant.

Nordic Light Trio_5

„Örömmel és büszkén adtuk át a Skanska Magyarország legújabb projektjét, a Nordic Light Triót. Mindig csodálatos élmény, amikor ügyfeleinkkel ugyanazon értékeket valljuk magunkénak, és szeretettel üdvözöljük új székhelyében bérlőnket, a Roche Szolgáltató (Európa) Kft-t. Együtt elkötelezettek vagyunk a környezet, az innováció, valamint munkavállalóink és partnereink egészsége és biztonsága iránt. A Nordic Light Triót, mely az első magyarországi WELL tanúsított projektünk lesz, úgy terveztük és építettük meg, hogy minőségi élményeket biztosítson mind a test, mind a lélek számára. Kerékpárosok számára kialakított szekrényes öltözők és zuhanyzók, a multifunkcionális nyilvános kert és zöld teraszok ösztönöznek fizikai aktivitásra, valamint lehetőséget nyújtanak pihenésre, illetve feltöltődésre a munkanapok során. A legkisebb részletekig mindent úgy terveztünk, hogy inspirálóan hasson az emberekre. A Skanska Magyarország csapatának kemény munkával, elkötelezettséggel és értékes együttműködéssel létrehozott kiemelkedő sikere ez” – mondta Alexandra Tomášková, a Skanska magyarországi és csehországi tevékenységéért felelős ügyvezető alelnöke.

Nordic Light Trio_7

„A Roche új budapesti irodájának elfoglalása igazi mérföldkő cégünk életében, hiszen két év intenzív tervezés van a hátunk mögött. Új környezetünk a legapróbb részletekig úgy lett kialakítva, hogy megfelelő légkört teremtsen hivatásunkhoz, pácienseink életének megváltoztatásához. Különösen örülünk annak, hogy rengeteg innovatív tér színesíti új irodánkat, amelyek számos különböző aktivitásra nyújtanak lehetőséget. Rendkívül büszke vagyok projektcsapatunkra, odaadásuk és lelkesedésük tette lehetővé, hogy új otthonunk tökéletes hely legyen a tanulásra, fejlődésre és arra, hogy a legjobbat hozhassuk ki magunkból együtt, egy közösségként. Nagyon hálás vagyok mindenkinek a Roche-nál, aki hozzájárult ehhez a hatalmas lépéshez, valamint szeretnék köszönetet mondani a Skanska szakembereinek, akik segítettek megvalósítani az elképzeléseinket” – mondta Eve Bader, a Roche Szolgáltató (Európa) Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A Nordic Light Trio egy következő generációs okos épület, amely új mércéket állít fel az intelligens funkciók integrációja terén. A Connected by Skanska rendszer okos megoldásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy telefonjuk segítségével mozoghassanak az épületen belül. A virtuális recepció szolgáltatás révén a vendégek is érintés nélküli léphetnek be az épületbe, a látogatók a meghívóban kapják meg a QR kódokat. A garázsban a rendszámfelismerő rendszer kényelmes és könnyű parkolási megoldást kínál. Az érintésmentes funkciók lehetővé teszik a gyakran használt felületekkel való kontaktusok elkerülését és elősegítik a potenciális járvány-kockázat kezelését.