Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A CHROMA ID a Schwarzkopf Professional első, teljes mértékben egyedi igényekhez alakítható, hajszínező és árnyaló rendszere, amelynek formulái a beépített kötéserősítő-technológiának köszönhetően nemcsak, hogy nem károsítják, hanem intenzíven ápolják a hajat a festés során. A végtelen színárnyalatot kínáló CHROMA ID olyan átfogó szortimentet kínál, amellyel minden vendég kifejezheti az egyedi és különleges személyiségét – legyen szó a természetes szőke árnyalatok kedvelőitől a merész pinket viselő vendégekig.

A kollekció végtelen számú árnyalatot kínál maximális személyre szabhatósággal: az árnyalatok teljes mértékben keverhetők egymással és akár 15 mosáson át tartanak.

ChromaID bonding color mask purple_Clear

A CHROMA ID portfóliója a Schwarzkopf Professional legnépszerűbb, nagy teljesítményű márkáin az IGORA ROYAL és IGORA VIBRANCE árnyalatain alapszik, megkönnyítve ezzel a fodrászok munkáját a megfelelő CHROMA ID-árnyalat kiválasztásában a különböző duál, szabadkézi vagy teljes hajfestési szolgáltatáshoz.

A Schwarzkopf Professional tisztában van azzal, hogy a hajszín megválasztása egy nehéz döntés, hiszen még azok is aggódnak a hajuk állapota és a szín tartóssága miatt, akik bátran próbálják ki a legmerészebb, önkifejező lookokat. A beépített kötéserősítő- és low-salt-technológiának köszönhetően a formulák mélyreható ápolást biztosítanak, a CHROMA ID ezáltal lehetővé teszi, hogy a fodrászok úgy színezzék vendégük haját, hogy közben nem kell tartaniuk a hajminőség sérülésétől.

ChromaID bonding color mask_pink_orange

A Schwarzkopf Professional minden korábbinál valósághűbb képet adó funkcióval gazdagította a CHROMA ID House of Color alkalmazását. Mindez azt is jelenti, hogy a fodrászok forradalmi újdonsággal kápráztathatják el vendégeiket: egy olyan virtuális stílustárról van szó, ahol a vendégek virtuálisan válogathatnak a különböző lookok között – írják.