Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bemutatta a Nokia 105 és Nokia 130 készülékeket, melyek a két készülékcsaládra jellemző ergonomikus dizájnt, kiemelkedő minőséget és magas fokú felhasználói élményt egyszerre nyújtják, mindemellé pedig hosszú üzemidőt biztosítanak. Mindkét modell 1,8” méretű színes kijelzővel, praktikus LED világítással, illetve sima, a kézbe tökéletesen illeszkedő formavilággal rendelkezik. Az új telefonok három különböző színben lesznek elérhetőek.

Nokia105_3

A világszerte több mint 200 millió példányban eladott Nokia 105 készülékek korszerű fejlesztésekkel térnek vissza, mint például az ergonomikus kivitelezés, a kimagasló akkumulátor-élettartam, a nagyobb kijelző méret, illetve az új nyomógombos felület. A Nokia telefonok örökségét felhasználva, a Nokia 105 készülék új, természetes formavilágának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe. A Nokia mobiltelefonok polikarbonát borítása megóvja a készülékeket a kopástól és sérülésektől, így lesznek tökéletes kísérői a mindennapoknak.

Az új nyomógombos felületen a gombok jól láthatóan el vannak választva egymástól a teljesebb felhasználói élmény érdekében. A nagyobb, 1,8” méretű kijelző valódi élményt nyújt akár olyan játékok használata közben is, mint az előre telepített Snake Xenzia. A nagyobb képernyőt teljesen kihasználva a Nokia 105 készülékek további lehetőséget kínálnak olyan játékok kipróbálására és megvásárlására is, mint például a Doodle Jump és a Crossy Road.

Az akár 15 órás beszélgetési és akár egy hónapos készenléti idővel ezek a készülékek lehetővé teszik az egész napos telefonálást, ráadásul mindezt egyetlen töltéssel. A Nokia 105 telefonok akár 500 szöveges üzenetet és akár 2000 névjegyet is képesek tárolni, így biztosítva a hatékony kapcsolattartást.

Nokia 130

Függetlenül attól, hogy a felhasználó merre jár, vagy éppen mit csinál, zenével bármikor feltöltődhet. Az akár 44 órás FM rádiós lejátszási idővel és több ezer zeneszám tárolására alkalmas 32 GB-os MicroSD kártyával a Nokia 130 készülékekkel mindig megtalálható a hangulathoz tökéletesen illő zene. Az 1,8” méretű kijelzőn a felhasználók kimagasló képminőségű videókat élvezhetnek a MicroSD kártyának köszönhetően, ráadásul ezek a modellek akár 11,5 órányi videotartalmat képesek lejátszani egyetlen töltéssel. A Bluetooth-csatlakozóval egy másik Nokia 130 készülékkel is egyszerűen megoszthatók videók és képek, a hangszóró pedig tökéletes hangzást biztosít.

Beépített kamerájával minőségi képek és videók készíthetők, melyek a 32 GB-ig bővíthető MicroSD kártya segítségével könnyedén tárolhatók.

,,Annak ellenére, hogy a világon több mint 4 milliárd ember kénytelen nélkülözni az internet társadalmi és gazdasági előnyeit, a hangi és a képi tartalmakkal részesei lehetnek a telefonok nyújtotta felhasználói élményeknek” – mondta el a HMD Global vállalat képviselője. ,,2016-ban több mint 400 millió középkategóriás telefont adtak el világszerte, ezért nem becsülhetjük le az összetartozás érzésének előnyeit, így elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ezt az élményt mindenki számára elérhetővé tegyük.”

A Nokia 105 és Nokia 130 készülékek egyaránt LED lámpával rendelkeznek, mely a bekapcsoló gomb kétszeri megnyomásával azonnal működésbe lép.
(BrandTrend)