Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Letisztult forma, egyszerű elegancia, penge vékony OLED panel: Magyarországra is megérkezett az LG falra simítható tévéje, az LG SIGNATURE OLED W7. A szinte csak egy sík lapból álló, a hagyományos tévékre alig emlékeztető készüléket Dolby Vision rendszerrel és HDR tartalmakat támogató technológiával vértezték fel, így nemcsak a kifinomult formatervezést, de a kiemelkedő otthoni mozi élményt keresőket is le fogja nyűgözni.

lg

Az LG 2016-ban bemutatott OLED portfóliója már sok mindent előrevetített abból, hogyan képzeli el a vállalat a tévézés jövőjét. A gyártó ekkor vezette be Picture-on-Glass kialakítású G6 és E6 modelljeit, amelyeken a vékony OLED panel egy elegáns, áttetsző üveglapra került. A dél-koreai cég idén emelte a tétet, és bemutatta a minden korábbinál vékonyabb és karcsúbb LG SIGNATURE OLED W7 televíziót. A fejlesztők újraértelmezték, amit eddig gondoltunk a tévékről, és olyan dizájntárgyat alkottak, amely letisztult szépségével harmonikusan simul a környezetébe.

lg2

Az új tévé az LG egyedülálló, egyszerű felépítésű OLED paneltechnológiának köszönhetően mindössze 3,85 mm vékony, és úgy simítható a falra, akár egy kép vagy tükör. Ez a Picture-on-Wall kialakítás egy évekkel ezelőtt megkezdett fejlesztői munka betetőzése, amely egyre vékonyabb, karcsúbb képernyőket eredményezett. A falra simítható W7 megszületése a szakértők szerint hasonló fordulat a tévés formatervezésben, mint a CRT tévéket felváltó lapostévék megjelenése.
(BrandTrend)