Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

Admin kategória: Hír.

A Panasonic Etherea légkondicionáló, a CS-Z9TKEW, 2017-ben elnyerte az iF Design díjat, amelyet a világ egyik legjelentősebb dizájnversenye között tartanak számon. A berendezés többek között az alig húsz centiméteres vastagságával vívta ki a nemzetközi zsűri elismerését.

A nemzetközi zsűri 5500 terméket vizsgált és értékelt a tervezés minősége, a kialakítás, az anyagválasztás, az innováció mértéke, a környezetre gyakorolt hatások, a funkcionalitás, valamint ergonómiai szempontok alapján.

Az inverter klímaberendezést kimondottan az európai piacra tervezték. A fogyasztói visszajelzések alapján ugyanis az európai emberek vékony légkondicionáló berendezésre vágynak, amely nem emelkedik ki túlzottan a falból. A készüléket lágy élek, letisztult matt felület és harmonikus megjelenés jellemezi, visszafogott eleganciája bármely helyiségben megállja a helyét.

„Hatalmas eredménynek tartjuk, hogy a berendezésünk elnyerte ezt a rendkívül rangos elismerést. A Panasonicról köztudott, hogy élen jár a környezetbarát, innovatív megoldások tekintetében. Annak érdekében, hogy a mindössze 194 milliméter vastag klímaberendezés megszülethessen, a belső szerkezet is jelentős átalakításon esett át oly módon, hogy a tetszetős dizájn nem ment a hatékony és környezetbarát működés rovására” – mondta Kozák Tamás, a közép-kelet európai fűtés és hűtés üzletág vezetője.
(BrandTrend)