Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Az otthonunk az a hely, ahol bátran kifejezhetjük a szenvedélyünket és megmutathatjuk, hogy kik is vagyunk valójában. Ez a gondolat szülte az IKEA együttműködését a svéd származású stylisttal. A lakberendezési vállalat arra volt kíváncsi, hogy csaknem két évtizednyi tapasztalat a színfalak mögött – amely magába foglalta a Madonnával, Beyoncéval és Lady Gaga-val közös munkát is – miként képes inspirálni és életre hívni egy kollekciót, ami az otthont és önmagunkat helyezi a középpontba.

Az OMEDELBAR kollekció az egyéniséget ünnepli és a fiatal generáció felé kíván nyitni. Bea tökéletes példakép, munkája pedig arra bizonyíték, hogy a kemény munka és a „semmi sem lehetetlen” attitűd segítségével bármi elérhető, amit csak akarunk. Azáltal, hogy saját magunk mellett otthonunkat is felöltöztetjük, egy kis jókedvet vihetünk a mindennapokba, a divatban már jól bevált, hangsúlyos kiegészítőkkel pedig tovább emelhetjük otthonunk fényét. A kollekció bepillantást enged Bea világába, ahol minden perc izgalmas és érdekes” – mondja Karin Gustavsson, az IKEA kreatív vezetője.

Az együttműködés keretében olyan kollekció született, ami ötvözi a játékosságot és a szenvedélyességet a termékekben, és szembemegy a szabályokkal a stílusok és minták terén. A kevesebb néha több kifejezés ezúttal nem állja meg a helyét.

Bea Akerlund Image

„Azzal, hogy az IKEA-val közösen dolgozhatok egy kollekción és megoszthatom a világlátásomat másokkal, nagy álmom vált valóra. Én olyan teremtménynek tartom magam, aki mindenhez vonzódik, így az, hogy olyan termékeket hozhatok létre, amik mindenki számára elérhetők, nagy megtiszteltetés a számomra” – mondja Bea Åkerlund.

A jelmeztervezőként és stylistként tevékenykedő Bea Åkerlund nevét jól ismerik a film-, a zene- és a divatiparban. Jelenleg Los Angelesben él, és kreációit számos híresség viselte az elmúlt évek során. A limitált OMEDELBAR kollekció 2018 tavaszától érhető el az IKEA áruházakban. A termékekkel kapcsolatosan további részleteket a június 7. és 8. között megrendezésre kerülő Democratic Design Day eseményen oszt majd meg az IKEA a svédországi Älmhultben.
(BrandTrend)