Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

Admin kategória: Hír.

A 77 Elektronika Kft. világviszonylatban is egyedülálló félautomata vizelet üledék analizátor termékcsaládja nyerte el a 2016. évi Magyar Innovációs Nagydíjat. A fejlesztés, mely egy teljesen új termékkategóriát teremtett, a humán és az állatgyógyászat területén egyaránt alkalmazható.

A bírálók elsősorban a gazdasági mutatók – 2016-ban, a hasznosítás során elért többleteredmény vagy többlet-árbevétel – alapján választották ki a legnagyobb jelentőségű sikeres innovációkat.

A termékcsalád világszerte több tízezer olyan kis- és közepes humán és állatorvosi laboratórium számára teszi lehetővé a korszerű, gyors, pontos, egyszerű, mikroszkópos vizelet üledék analízis elvégzését, melyek nem engedhetik meg maguknak a költséges, nagy automata készülékek használatát.

UriSed_mini

A fejlesztés az állatgyógyászat területen forradalmi változást eredményezett, hiszen felváltotta az eddig egyeduralkodó, ámde bonyolult, időigényes, szubjektív és drága manuális mikroszkópiát. Az új mérési módszer néhány hónap után a kötelező vizsgálati protokoll részévé vált.
(BrandTrend)