Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Sony bemutatta három új High Power Audio rendszerét, az MHC-V50D-t, a SHAKE-X30D-t és a SHAKE-X70D-t, amelyeket úgy terveztek, hogy bárhová bulihangulatot varázsoljanak.

A márka új hifi rendszereiben olyan party funkciók találhatóak meg, mint a party-fény, karaoke mód, Motion Control vagy a DJ-effektek. A dübörgő basszus és az új party kiegészítők segítségével könnyedén ünnepelhetsz vendégeiddel – egyszerűen csatlakoztasd telefonod a vezeték nélküli Bluetooth vagy az egyérintéses NFC rendszer segítségével és indítsd el kedvenc lejátszási listád.

mhc_v50d_front_w_led-large

A kompakt kialakítású MHC-V50D szinte bárhol elfér és minden olyan funkció megtalálható benne, amely nélkülözhetetlen a legjobb házibulikhoz. A hangnyomás növelésére tervezett Smart High Power technológia, a hajtogatott mélysugárzótölcsér és a megnagyobbított kimeneti port segítségével élvezheted az erőteljes basszust, így valóban érezhető lesz a megnövekedett akusztikus nyomás. Ezen felül a csiszolt MRC szálból készített Mica Cone tölcséres mélysugárzó merev marad és megőrzi formáját nagy nyomású és sebességű lejátszás esetén is – így a hangminőség romlása nélkül növelheted a basszust.

shake_x30d_front_led-large

A SHAKE-X30D háromdobozos rendszerének party kiegészítői gondoskodnak arról, hogy igazán emlékezetes legyen a bulid. Végig táncolhatjátok az éjszakát a nappali központi elemeként elhelyezett központi egység mellett és a szoba különböző pontjain – például a TV két oldalán – felállított két különálló hangszóró segítségével.

A Mica Cone tölcséres mélysugárzók és a Smart High Power technológia segítségével otthonodban élvezheted az erőteljes hangzást és átélheted a dübörgő basszusokat anélkül, hogy csökkenne az a kitűnő hangminőség, amiről a Sony hangszórók ismertek.

shake_x70d_front_led-large

A SHAKE-X70D nagy teljesítményű audio rendszer beépített kiegészítői mindent tudnak, ami egy igazán belevaló partyhoz szükséges. A hatalmas X70D otthoni hifi rendszer a Mica Cone tölcséres mélysugárzói, a Smart High Power technológia, az erőteljesen világító vörös, kék és zöld színek, valamint a Party Chain technológia segítségével egész otthonodat egy hatalmas táncparketté varázsolhatod egy teljes éjszakán át.

Az MHC-V50D áprilistól, a SHAKE-X30D májustól és a SHAKE-X70D pedig júniustól lesz elérhető.
(BrandTrend)