Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Számos új fedélzeti szolgáltatást és fejlesztést vezet be idén flottájában az Emirates.

A kabinbelsők fejlesztésére vonatkozó, többmillió dolláros program keretében a légitársaság zászlóshajóját jelentő A380-as repülőgépek fedélzeti lounge-a is megújul.

Emirates_A380_fedelzeti_lounge

Sir Tim Clark, az Emirates elnöke elmondta: „Az Emirates A380-as gépeinek ikonikussá vált fedélzeti lounge-a nagy népszerűségnek örvend. Az utasaink értékelik annak lehetőségét, hogy nyugodt körülmények között nyújtózhatnak egyet az ízlésesen kialakított lounge-ban, ez a hosszútávú járatok esetében különösen igaz.

2008-as bevezetése óta az A380-as fedélzeti lounge az utasaink visszajelzéseit figyelembe véve apró, de eredményes újításokon esett át. Legújabb fejlesztésünket a privát jachtok kabinjai ihlették: megnöveltük többek között az ülősarkok méretét, és meghittebbé varázsoltuk a teret.”

Emirates_A380_fedelzeti_lounge_2

Az új Emirates A380-as fedélzeti lounge a légitársaság „Végtelen Lehetőségek” fantázianevű standján mutatkozik be az Internationale Tourismus Börse-n (ITB), a világ egyik legjelentősebb turisztikai rendezvényén. Az első megújult lounge beszerelése az Emirates egyik új A380-as gépébe jelenleg is tart az Airbus létesítményében. Az utasok a terméket 2017 júliusától vehetik igénybe.
(BrandTrend)