Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Kibővítette a luxus lounge-ok használati jogosultságát az Emirates hűségprogramjának tagjai számára a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren. Az utasok felár ellenében immár vendégeikkel együtt igénybe vehetik a szolgáltatást, függetlenül attól, hogy a légitársaság mely osztályára szól a jegyük.

Az egyszeri látogatásra jogosító belépőt az Emirates Skywards hűségprogram tagjai és a szintén Emirates-szel utazó vendégeik vehetik majd igénybe. A Business osztályú utasok pedig egy upgrade lehetőséget kínáló díj ellenében a First Class lounge-okat is használhatják.

Emirates_premium_lounge

A Business lounge-okat 100 dollárért, a First Class lounge-okat 200 dollárért vehetik igénybe az arra jogosult utasok. A Business osztályon utazók 100 dollár ellenében kérhetnek upgrade-et a First Class várókba. A belépőt megvásárló vendégek akár négy órán keresztül is élvezhetik a prémium lounge-ok nyújtotta kényelmet. A dubaji várókat jelenleg a First és Business osztályú utasok, valamint a Skywards hűségprogram Ezüst, Arany és Platina hűségszintű tagjai vehetik ingyenesen igénybe.

Emirates_premium_lounge_2

„Örömünkre szolgál, hogy a világ legjobbjai közé tartozó prémium lounge-ainkat egyre több utasunk veheti igénybe a dubaji központban. Döntésünket a várók hozzáférésének kibővítéséről az utasok visszajelzései ösztönözték, a bevezetést pedig alapos vizsgálat előzte meg annak érdekében, hogy továbbra is a már megszokott minőségű élményt biztosítsuk. Örömmel látjuk, hogy ennyi utasunk értékeli annak lehetőségét, hogy felár ellenében vendégeikkel együtt élvezhetik az utazás előtt a lounge-ok pihentető atmoszféráját és az ízletes fogásokat” – mondta Adel Al Redha, az Emirates alelnöke és működtetési igazgatója.
(BrandTrend)