Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Kétségkívül a Low Rider S egy rendkívül jól sikerült gyári custom motor. A Hot-Rod formulát alkalmazva a Harley-Davidson bátran építette hozzá a koromfekete karcsú vázhoz a Screamin’ Eagle 110 köb-inche Twin Cam motorblokkot, de itt még nem álltak meg, hanem olyan stílusbeli finomságokat is használtak, mind a Magnum Gold színű könnyű öntött alumínium kerekek, amelyek fényezését az 1960-as években használt versenyautók arany-tónusú magnézium kerekei inspirálták, de a jellegzetes fejidom, első fényszóró és a choppereket idéző hátsó sárvédő is mind olyan elem, amely az összetéveszthetetlen stílusért felel.

low-rider-s_0

Az igazság az, hogy a Harley-Davidsonnak sikerült egy olyan modellel előrukkolnia, amely a teljesítményt és a custom stílusjegyeket a legjobb kombinációban párosítja, és amire a motor piac és a motorosok már régóta ki voltak éhezve.

low-rider-s_03

A szakma és bátran mondhatjuk, hogy a motorosok is egyetértenek abban, hogy a Low Rider S bivaly jó gép lett! A limitált elérhetőség pedig még csak tovább emeli presztízsét, értékét.
(BrandTrend)