Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Megkezdődött az újgenerációs Airbus 380 és Boeing 777-300ER repülőgépek szállítása az Emirates-hez. Az első új típusú A380-as, a 85. A380-asként ebben a hónapban érkezett a légitársaság flottájába, de novemberre várják még generációjából elsőként egy Boeing 777-300ER szállítását is, felső kategóriájú Business osztályú ülésekkel és további újításokkal.

Az új típusú gépek érkezése összhangban áll a légitársaság modern, környezetbarát flotta kiépítése céljából történő folyamatos befektetéseivel, valamint az utasok számára biztosított magasabb szintű kényelemre és biztonságra való törekvésével.

emirates_ujgeneracios_a380

Az ikonikus Onboard Lounge és a First osztályon található fedélzeti Shower Spa mellett az újgenerációs Emirates A380 – 388Q számos új funkcióval, többek között továbbfejlesztett üléskonfigurációval rendelkezik. Ez az első az ebben a pénzügyi évben várt hét repülőgépből, ezen felül további 51-et rendelt az Emirates. A személyzeti pihenő áthelyezésével 25-tel több ülésnek jutott hely az Economy osztályon, a bővítés így összesen 426 utas fogadását teszi lehetővé az alsó szinten. A First és Business osztályú ülések száma 14, illetve 76 marad.

emirates_ujgeneracios_a380_2

A számos újítás mellett még elegánsabb designt kapott a Business osztály: a plafon megemelésével tágasabb és pazarabb térben élvezhetik a repülést az utasok. Az Emirates újgenerációs A380-asán a középső folyosókra kerültek a 28%-kal megnövelt fejfeletti tárolók.

Az Airbus 380-as új generációja a tervek szerint több hosszútávú útvonalat teljesít majd.

emirates_ujgeneracios_a380_3

Miután az Emirates az utolsó A330-as és A340-es repülőgépét is nyugdíjazta, teljes flottája A380-as és B777-esekből áll. Ennek köszönhetően a repülés közben elérhető szórakozási lehetőségek teljes körűen működnek, a díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszer 2600 csatorna közötti választási lehetőséget ad az utasok kezébe.

Jelenleg az Emirates flottájának 85%-a rendelkezik Wi-Fi-vel a fedélzeten, beleértve az összes A380-ast. Emellett 108 repülőgépen élő műsorok is elérhetők, kilenc sport- és hírcsatornával.
(BrandTrend)