Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Befejeződött a Dubaji Nemzetközi Repülőtér B-szatelitjében található Emirates Business lounge átalakítása. A beruházás a légitársaság utazási élmény fejlesztési stratégiájának részeként, két év alatt 11 millió dollárból valósult meg.

Az Emirates Business osztályon utazókat három új koncepció szerint kialakított vendéglátó egység várja a dubaji reptéri Business váróban. A különböző igényeknek megfelelő étel- és italkoncepciók között megtalálható a Costa Coffee-val közösen megálmodott élménykávézó, ahol baristák készítik el a kávékülönlegességeket, a Voss Víz közreműködésével létrejött, egészségesebb alternatívákat kínáló Egészség-sarok, valamint egy exkluzív Moët & Chandon pezsgő lounge.

Az Emirates First osztályú és Business osztályú utasai, illetve a légitársaság törzsutas programja, az Emirates Skywards Platina-, Arany- és Ezüst fokozatú tagjai által ingyenesen igénybe vehető lounge így három új és további hét helyszíne a séfek által frissen készített gourmet fogásokkal, valamint prémium minőségű bor-, rövidital- és pezsgőválasztékkal várja a vendégeket.

emirates_business_class_lounge_elmenykavezo

Az Emirates Business lounge kávézni vágyó vendégei ingyenesen fogyaszthatják el a Costa Coffee baristái által készített kézműves italokat és a mindig friss süteményeket. A kávébárban a Costa védjegyévé vált, a kávézó egyedülálló Mocha Italia presszókeverékéből készülő jegeskávékat, cappuccinókat és tejes kávékat kóstolhatnak meg a kávézás szerelmesei.

emirates_business_class_lounge_egeszseg_sarok

Az egészségtudatos utasok számára az Emirates a Voss Vízzel közösen alakította ki az Egészség-sarkot. Az Emirates ezzel az első olyan légitársaság, amely az egészség, a jó közérzet és a tápláló ételek iránt egyre növekvő igényt figyelembe véve saját reptéri váróján belül hozott létre egészség-sarkot. Az utasok friss gyümölcsök és tiszta víz alapú italok, valamint gourmet szendvicsek, wrapok és saláták széles választékából szemezgetve frissülhetnek fel az utazás előtt. Az egészséges italok kínálatában gyümölcslevek és smoothie-k is találhatók.

emirates_business_class_lounge_pezsgo_lounge

A repülőút előtt lazításra vágyó vendégeket az exkluzívan az Emirates számára létrehozott Moët & Chandon lounge várja. A világ első ilyen jellegű reptéri vendéglátó egysége tovább erősíti az Emirates és a Moët & Chandon 25 éves múltra visszatekintő együttműködését. A Moët Hennessy pezsgők alappillérei az Emirates-élménynek, ugyanakkor ez az első alkalom, hogy egy légitársaság egy helyen kínáljon négy különböző Moët & Chandon pezsgőt. A választékban megtalálható a Moët Impérial, a Moët Rosé Impérial, a Moët & Chandon Grand Vintage és a Moët Nectar Impérial.

Az Emirates járatainak séfjei és lounge csapata a Moët & Chandonnal közösen alkotta meg a prémium minőségű pezsgőkhöz tökéletesen illő fogásokat. Az étlap havonta megújul, és olyan ételkülönlegességeket tartalmaz, mint a Moët & Chandon Grand Vintage 2006 mellé ajánlott, noriba göngyölt füstölt lazac wasabis majonézzel, vagy a maracujás-jázmin teás macaron egy pohár Moët Nectar Impérial kísérőjeként.

A vendégek egy sikkes, arany hullám motívummal és 2400 egyesével felhelyezett, különleges mintázatú arany levéllel díszített bárban fogyaszthatják el italaikat.
(BrandTrend)