Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Először választott a MARTINI egy fiatal hazai divattervezőt annak érdekében, hogy munkáján keresztül bemutathassa, mit jelent az italhoz és a motorsportokhoz kapcsolódó igazi olasz életérzés. Ezzel a gesztussal a 150 éves vállalat nem csak a divat világában „lép rá a gázpedálra”, de egyben üdvözli a magyar motorsport rajongókat és a tehetséges magyar fiatalokat is!

DAIGE_MARTINI_egyuttmukodes (1)

A divat és a stílus mindig is a márka figyelmének középpontjában volt. Ennek megfelelően a MARTINI világszerte a barátokkal töltött idő stílusos kiegészítőjévé vált, összekapcsolódott szórakozással, kultúrával, inspiráló művészekkel – és most a divattal is. Most szombat estétől a MARTINI egy fiatal hazai tervező segítségével egy olyat élményt biztosít, amelyben eddig még nem lehetett része a magyar közönségnek: egy limitált kiadásban készülő pólóval biztosítja azt, hogy mostantól mindenki magáénak tudhassa a MARTINI életérzés egy kis darabját.

DAIGE_MARTINI_egyuttmukodes (2)

A póló designját nem is inspirálhatta volna más, mint a világmárka hangulata és formavilága, hiszen a MARTINI RACING csíkjai a futamok világában már-már művészeti alkotásként tekinthetőek – ami jó részben annak is köszönhető, hogy az olasz vállalat már több mint 40 éve vesz rész a motorsport támogatásában. A póló központi eleme a kézírásos RACE felirat egyszerre tükrözi a versenyszellemet és a nagydíj dinamizmusát miközben a kézírás miatt lazább, fiatalos, kötetlen stílussal ruházza fel a designt – és ezáltal annak viselőjét. A felirat mellett kevésbé nyomatékosan megjelenő gépi tipográfia azt a professzionalizmust és határozottságot közvetíti, ami szintén könnyen összeegyeztethető a Formula 1 futamok világával. A pólók pamutból készültek, a fazon bővebb, oversized cut vonalat követ, hiszen ez áll a legközelebb a DAIGE stílusvilágához, és a MARTINI is így képzeli el a laza eleganciát.

DAIGE_MARTINI_egyuttmukodes (3)

„Kitüntető és megtisztelő az a bizalom, hogy egy hatalmas és az egész világon ismert márka engem kért fel arra, hogy megtervezzek számára egy modellt. Ez természetesen nem csak nekem szól, hanem az összes hazai fiatal és tehetséges divattervezőknek is. Izgalommal és büszkeséggel várom az estét, ahol bemutathatom az általam tervezett darabokat a MARTINI vendégeinek és annak a generációnak, amelyik a véleményem szerint könnyen magáévá teheti a barátkozásról, ismerkedésről és jó hangulatról és a könnyed, olaszos életérzésről szóló üzeneteit a márkának” – nyilatkozta DAIGE. Hozzátette: „Egy ilyen munka minden esetben rengeteg örömmel és izgalommal jár. Nem könnyű egy 150 éves hagyományt megérteni és visszaadni egyetlen ruhadarabban. Így úgy éreztem, hogy ahhoz, hogy ezt megalkothassam meg kell ismernem nem csak a márkát, de mindazt a szerteágazó tevékenységet, amit a világban folytat.”

DAIGE_MARTINI_egyuttmukodes (4)

A DAIGE által tervezett ruhadarabok a július 23-án megrendezett PRE-RACE COCKTAIL PARTY-n kerülnek kiállításra.
(BrandTrend)