Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Sony és az újrahasznosított anyagokból készült fürdőruhák márkája, az AURIA, közösen készítették el az idei nyár egyik legstílusosabb kapszula kollekcióját. Az elhasznált fejhallgató vezetékekből a nyaralások elengedhetetlen kiegészítőit álmodták újra a tervezők. Az együttműködés apropója a legújabb h.ear™ fejhallgató, amely vezetékek nélkül is tökéletes hangzást nyújt.

A több mint 113 méter vezetékből készült, Sony x Auria ‘Fashion Unplugged’ kollekció egyedülálló kiegészítői a h.ear fejhallgatók öt különleges árnyalatát tükrözik.

sony h.ear on black headphones with beach sliders

Az egyedi kollekciót a Sony új h.ear on vezeték nélküli NC fejhallgatói inspirálták, amelyekkel útközben vagy akár egy tengerparton is elmerülhetsz kedvenc zenéidben, miközben a kábelekkel sem kell majd bajlódnod.

sony h.ear on blue headphones with phone case

„Csodálatos érzés egy ilyen innovatív projekten dolgozni a Sonyval. Régóta az újrahasznosított divat egyik élharcosa vagyok, és ezek a kábelek fantasztikus alapanyagok voltak, könnyen tudtunk velük dolgozni. Biztos, hogy mindenki utazását feldobják majd ezek a színes, vidám és minőségi darabok” – mondta Diana Auria, az AURIA divatház igazgatója és designere.

A kapszula kollekció tökéletesen passzol a Sony legújabb fejhallgatójához, ami nemcsak könnyű és stílusos, de trendi kiegészítő is.

sony h.ear on pink headphones with sunglasses case

AZ NFC és Bluetooth technológiának köszönhetően a h.ear fejhallgatóval nem kell a kábelekkel küzdened, mégis kiváló minőségben hallgathatod kedvenc slágereidet. NFC-s készülékedet csak érintsd hozzá a fejhallgatóhoz, és már indíthatod is a lejátszási listát.

sony h.ear on yellow headphones with passport holder

„A fejhallgatód ugyanolyan fontos, mint a telefonod vagy a kulcsaid, amiket mindenhová magaddal viszel, ezért a h.ear on fejhallgatóit úgy tervezeték, hogy életed mindennapi részei legyenek” – mondta el Alberto Ayala, a Sony Europe video- és hangtermékekért felelős igazgatója.
(BrandTrend)