Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A manufakturális keretek között készülő Lechner óra Kismarty-Lechner Balázs ötlete alapján alakult és fejlődik. A Magyar Iparművészeti Egyetemen ötvösként és grafikusként diplomázó designer több éven át dolgozott nemzetközi reklámcégeknél (pl.: Publicis, Ogilvy Budapest), mint art director és kreatívigazgató, de szabadabb alkotásra, maradandóbb értékteremtésre vágyott, amely valahol érthető is, ha az ember olyan felmenőkkel rendelkezik, mint Lechner Ödön, a magyar stílusú szecesszió úttörője, Kismarty-Lechner Jenő magyar építész, építészettörténeti író, vagy Kismarty-Lechner Kamill építész. “Úgy érzem, hogy a családi felmenők öröksége felelősséget ró rám. A saját eszközeimmel kívánok hozzáadni az elődeim által teremtett szellemi értékekhez” – mondja Kismarty-Lechner Balázs.

szamlap lechner

A különös gondossággal és kézimunkával készült, svájci szerkezetre épülő órák mindegyike műalkotás. A márka darabjainak mozgatórugója a személyre szabhatóság és az egyediség. Minden apró részlete a régi manufaktúrák világát idéző finom és aprólékos munkával készül, miközben stílusjegyei nagyon is modern karakterrel gazdagítják a formaalkotást. A minőségre, a tervező személyén kívül, kiváló szakemberek – ötvösök, nyomdászok, órások – elsőrangú munkája a garancia.

Lechner-N91

A Lechner-kollekción túl a lehetőség van teljesen új modelleket kérni a tervezőtől, akár a már elkészült modellekből kiindulva, sőt, igény szerint sorozat is rendelhető (számozott példányokkal). A tervezővel történő konzultáció alapján alakítható az óraüveget befoglaló tok, a számlap grafikája, színe, karakterének megjelenítése, de ugyanígy a korona, a szíj, az óracsat és minden más terület, ami e műszert féltett személyes kinccsé teheti számunkra és szeretteink számára, sok-sok évtizeden át.
(BrandTrend)