Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Swiss Military by Chrono megkapta a Svájci Államszövetség hivatalos engedélyét. Ezzel a rangos elismeréssel a márka egy globális összefüggésben egyesíti erőit: megbízhatóság, pontosság, minőség és innováció.

A márka elsősorban az aktív életmódot folytatók számára készül, így a formatervezés is a dinamikus megjelenést erősíti, ugyanakkor kidolgozása a legtöbb esetben olyan eltalált és minőségi hatást kelt, hogy bátran használható elegánsabb öltözékhez is. A tokok kivételesen erős anyagból készülnek, a korona, az üveg, a nyomógombok és a hátlap illesztései pedig mind-mind rendkívül pontosan cizelláltak. Utóbbit jól példázza, hogy amíg egy karóra koronájában normál esetben egy gumitömítés kap helyet, addig egy Swiss Military óra koronájában minimum két, esetenként három tömítést is elhelyeznek.

swiss military

“Az utóbbi időben a svájci óraipar is egyre jobban figyel a külső megjelenésre, legalábbis kezd kiemelkedni néhány olyan óragyár, amely külsőben is frissebb és kidolgozottabb, mint ahogy azt megszokhattuk. Az egyik legjobb példa erre a Swiss Military by Chrono” – mondja Kolozsy Attila, Roger’s – Az Órabirodalom ügyvezetője. Véleménye szerint az órákat a minőségi szerkezet, az átgondolt tervezés, az átlagon felüli anyaghasználat és kidolgozás, illetve a felelősségteljes, hosszútávra tervező órakészítés jellemzi, amely “egy kósza pillanatra sem játszik el a divatos, magas áron kínált, ellenben tiszavirág-életű, eldobható termékek gyártásának gondolatával.”

SetWidth960-SM

A Swiss Military órák Solothurnban készülnek egy olyan épületben, amely a legelső órás tanműhelyek egyike volt. A Chrono AG két saját márkával rendelkezik: a Cover és a Swiss Military by Chrono. Mindkettő alacsony árú, de magas értékű órákat kínál.
(BrandTrend)